|

Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu: Kiğılı 3 ödülle geceye damgasını vurdu

Bu yıl 4.sü gerçekleştirilen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri geçtiğimiz akşam zirvedeki isimleri ağırladı. “Türkiye Altın Marka Ödülleri” halk oylamasıyla organizasyonun resmi web sitesi www.turkiyealtinmarka.com tarafından belirlendi. Organizasyonun sunumunu Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu’nun yaptığı gecede Kiğılı, “Yılın Giyim Markası”, “Yılın Reklam Filmi” ve “Yılın CEO’su” ödüllerini alarak zirveyi sahiplendi.

13:18 - 9/12/2020 Çarşamba
Güncelleme: 13:28 - 9/12/2020 Çarşamba
Diğer
Kiğılı, “Yılın Giyim Markası”, “Yılın Reklam Filmi” ve “Yılın CEO’su” ödüllerini aldı.
Kiğılı, “Yılın Giyim Markası”, “Yılın Reklam Filmi” ve “Yılın CEO’su” ödüllerini aldı.

7 Aralık pazartesi günü canlı yayınlanan organizasyonda ödül töreninden önce “Pandemi Sürecinde Markalaşma, Gıda ve Dijital Dünya” panelinde konuşmacı olarak yer alan Kiğılı Ceo’su Hilal Suerdem; “Öncelikle sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada sağlık çalışanları büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalışıyor. Kiğılı olarak her zaman “önce insan” dedik ve bu süreçte insan sağlığının ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görmüş olduk. Bu süreçte Kiğılı Market’i kurarak çalışanlarımızın gıda ve temizlik ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşıladık, her zaman yanlarında olduk. Kiğılı, ülkesi ve ülke ekonomisi için duyarlılık gösteren, toplumsal çalışmalara imza atan sosyal bir marka olma vizyonuyla yoluna devam ediyor. Korona mücadelesinde de aynı duyarlılığı göstermeye ve elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz” ifadesinde bulundu.


“Bu ödülleri almak Kiğılı ve benim için onurdur. Layık gören halkımıza, organizasyonu düzenleyen Big Creative ajansına ve Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş’a teşekkür ediyorum” dedi.


Yılın Markası Ödülü’nü alan Kiğılı Yönetim Kurulu üyesi Sena Suerdem; “Tüketicinin güveni ve dedem Abdullah Kiğılı’nın babasının 1938 yılında kurmuş olduğu Kiğılı’yı, Türkiye’nin Erkek Giyim Markası haline getirdiği için onun adına alıyorum, herkese teşekkür ederim” dedi.

#Altın Marka Ödülleri
#Kiğılı
#Türkiye
3 yıl önce