|

ATO'nun yeni Meclis Başkanı belli oldu

Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin seçiminin ardından ilk toplantısını gerçekleştiren ATO Meclisi, başkan ile başkanlık divanı seçimini yaptı. Tek listenin bulunduğu seçimde Mustafa Deryal, üyelerin oylarıyla Meclis Başkanı seçildi.

Yeni Şafak
12:05 - 21/04/2018 Cumartesi
Güncelleme: 12:08 - 21/04/2018 Cumartesi
IHA
ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal
ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Meclis Başkanlığı görevine Mustafa Deryal seçildi. Vecdet Fehmi Şendil ve Alaattin Doğan Meclis Başkan Yardımcısı, Fatih Sertaç Bulut da Katip üye olarak seçildi.

Meclis üyelerinden Hüseyin Özer, Mehmet Öz ve Zeki Kara da yapılan oylamada Hesapları İnceleme Komisyonu olarak görev aldı.

2018-2022 döneminin ilk meclis toplantısında üyelere bir teşekkür konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılan ilk aşama seçimlerinde yaklaşık 21 bin ATO üyesinin oy kullandığını söyledi.

Seçimde ATO Meclisinin yüzde 64’ünün yenilendiğini belirten Başkan Baran, yeni meclis üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Baran, “Böyle dönemlerde esnafın ve tüccarın desteğe, morale, önünün açılmasına ihtiyacı var. Bir buçuk yıl içinde elimizden geldiği kadar bunu yapma gayreti içinde olduk" dedi.

#ATO
#ATO Meclisi
#Mustafa Deryal
6 yıl önce