|

Ben de 'Bakkal Bendevi'

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı ve Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Bendevi Palandöken, bakkallarla yapılacak ankete göre, halk ekmeğin bakkal dükkanlarında da satışının gündeme gelebileceğini bildirdi. Palandöken, bakkalara istihdam çağrısı yaparak, "Bakkallar işe birilerini alsın" dedi. Ayrıca Palandöken kendiyle ilgili olarak da "1962'de kurduğum bakkalım Cebeci'de hala faaliyette. Ben Bakkal Bendevi'yim." ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
14:28 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 14:32 - 21/01/2018 Pazar
AA
TESK Başkanı Bendevi Palandöken
TESK Başkanı Bendevi Palandöken

Palandöken, Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının 26. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda verdiği sözlerin tamamını tuttuğunu söyledi.

Esnafın hafta tatili ruhsatını kaldırttığını ve 4 yıldır aidat miktarlarını artırmadıklarını belirten Palandöken, "Kimseyi kapıdan çevirmedim. Aradığınız her saatte yanınızdayım. Arayıp da 'Bulamadım' diyen var mı? Gece yarısı da aradınız, ben de telefonu açtım." dedi.

Palandöken, odaya yeni üye olan bakkallar için cep telefonu numarasını verdi.

Esnafın sigaradaki kar marjının düştüğüne işaret eden Palandöken, bu sorunun çözümü için bir çalışma yapıldığını dile getirdi.

"BAKKALAR İSTİHDAM YAPSIN"

Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimleriyle başlatılan istihdam seferberliğini anımsatarak, bakkalların da eşi ve çocuğu bile olsa bir kişiyi işe almasını istedi.

Bakkal esnafının taleplerine göre çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Palandöken, "1962'de kurduğum bakkalım Cebeci'de hala faaliyette. Ben Bakkal Bendevi'yim." ifadesini kullandı.

#Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası
#Bendevi Palandöken
#Bakkal
#İstihdam
6 yıl önce