|

İstanbul Akvaryum'a kalite ödülü

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu özelliğine sahip olan İstanbul Akvaryum’a Business Initiative Directions (BID) tarafından altın kategoride "Uluslararası Kalite Ödülü” verildi.

11:07 - 16/04/2019 Salı
Güncelleme: 11:10 - 16/04/2019 Salı
Yeni Şafak
"Uluslararası Kalite Ödülü” İstanbul Akvaryum Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, İcra Kurulu Üyeleri Dilek Çapanoğlu ve Sami Milli’ye takdim edildi.
"Uluslararası Kalite Ödülü” İstanbul Akvaryum Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, İcra Kurulu Üyeleri Dilek Çapanoğlu ve Sami Milli’ye takdim edildi.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olarak 17 bin kara ve deniz canlısına ev sahipliği yapan İstanbul Akvaryum, Business Initiative Directions (BID) tarafından sektöründe lider kurum ve kuruluşlara verilen ve dünyanın en prestijli kalite ödülü olarak kabul edilen “Uluslararası Kalite Ödülü”nü altın kategorisinde almaya hak kazandı.

  • İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen törende "Uluslararası Kalite Ödülü” İstanbul Akvaryum Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, İcra Kurulu Üyeleri Dilek Çapanoğlu ve Sami Milli’ye takdim edildi.
İstanbul Akvaryum Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu yaptığı açıklamada:
“Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’un uluslararası alanda taktir görmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul Akvaryum teknolojik altyapısı ve kalite anlayışı sayesinde kazandığı bu ödül ile İstanbul’u marka şehir haline dönüştürme hedefine ve ülke turizmine sağladığı katkıyı bir kez daha göstermiştir.” şeklinde konuştu.
İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleşen konferansta İstanbul Akvaryum kompleksi adına bir konuşma gerçekleştiren İcra Kurulu Üyesi Dilek Çapanoğlu:

“İstanbul gibi metropol bir şehrin en önemli cazibe noktalarından biri olan İstanbul Akvaryum’un, ülkemizi uluslararası kalite standartlarında yurtdışında da başarıyla temsil etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul Akvaryum’un yılda 1.5 milyon yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladığını söyleyen Dilek Çapanoğlu: “Diğer akvaryumlarla kıyaslandığında bizim standartlarımız çok yüksek. Burada her şey canlıların doğada yaşadıkları habitatın birebir aynısı şeklinde. Dünyanın en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve sektöründe lider markalara verilen “Uluslararası Kalite Ödülü”nü ülkemize getirerek İstanbul Akvaryum’un başarısını taçlandırdık.” dedi.

#İstanbul Akvaryum
#Altın Kategori
#Uluslararası Kalite Ödülü
5 yıl önce