|

İşte Erdoğan Demirören'in ölüm nedeni

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören hayatını kaybetti. Pek çok kişi Erdoğan Demirören'in vefat nedenini araştırmaya başladı. Peki Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören neden öldü?

Yeni Şafak
12:33 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 12:47 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Erdoğan Demirören solunum yetmezliğinden vefat etti.
Erdoğan Demirören solunum yetmezliğinden vefat etti.

Florence Nightingale Hastanesi Tıbbi Direktörü Özgür Şamilgil Erdoğan Demirören’in bugün saat 11.53'te hayatını kaybettiğini açıkladı. Vatandaşlar Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in ölüm nedenini sorgulamaya başladı.

ERDOĞAN DEMİRÖREN NEDEN ÖLDÜ?

Hastanenin Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, Demirören'in ölüm sebebini şöyle açıkladı:

Değerli basın mensupları burada size acı haberi vermek üzere toplanmış bulunuyoruz. İşinsanı Erdoğan Demirören bugün 1:53 itibariyle aramızdan ayrılmıştır. Bir süredir solunum yetersizliği nedeniyle tedavi altında olan sayın Erdoğan, ailesinin yakın ilgi ve alakası hastanemizin personelinin yoğun çabalarıyla bugüne kadar ızdırap çekmeden yaşamını sürdürmüştür. Bugün itibariyle tüm ülkemize, yakınlarına, baş sağlığı diliyoruz. 31 mayıs 2018 itibariyle hastanemiz yoğun bakımına kendisi alınmıştır. Solunum yetersizlik nedeniyle tıbbi destek ve tedavisi sürdürülmüştür.

MEHMET SOYSAL: CENAZE PAZAR GÜNÜ FATİH CAMİ’NDE

Demirören Medya Grup Başkanı Mehmet Soysal, "Biz Demirören ailesi olarak gerekli cenaze töreniyle ilgili açıklamayı resmi olarak da yapacağız ama Pazar günü Fatih Camii diye düşünüyoruz" dedi.

#Erdoğan Demirören
#Demirören Holding
#Özgür Şamilgil
#Mehmet Soysal
6 yıl önce