|

James Bond filmlerinin aranılan ismi İstanbul’daydı

Kiğılı’nın yeni reklam kampanyası için Türkiye’ye gelen Steve Wright, James Bond temalı reklamda bir ajanı canlandırdı. Hem müziği, hem görselleri hem de sloganıyla James Bond temasına gönderme yapan reklamda aksiyon filmlerini aratmayan sahnelere yer verildi. James Bond serisinin “Quantum Of Solace” filminde Daniel Craig’in dublörlüğünü üstlenen Wright, Daniel Craig’e olan benzerliği ile dikkat çekiyor.

iLAN
17:17 - 1/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 17:32 - 1/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Steve Wright, orijinal James Bond’u aratmadı.
Steve Wright, orijinal James Bond’u aratmadı.

Geçtiğimiz kış “My name is Mont, Kiğılı Mont” reklam filmiyle çok ses getiren Kiğılı, Sonbahar- Kış Koleksiyonu için çekilen devam kampanyasında James Bond serisinden tanıdığımız Steve Wright’a yer verdi. Hareketli sahnelerle, aksiyon filmi havasında çekilen reklam filmi için Türkiye’ye gelen Steve Wright, Daniel Craig’e olan benzerliğiyle tüm İstanbulluları şaşırttı.


Müziği ve görselleriyle James Bond temasına gönderme yapan reklamda, markanın şehirli, fonksiyonel ve çok yönlü tasarımları vurgulandı. Reklam çekimleri boyunca, birbirinden hareketli sahnelerle dikkat çeken Wright, helikopterden atlama sahneleriyle reklamın aksiyon konseptini bambaşka bir seviyeye taşıdı. İstanbul’u çok beğendiğini söyleyen Wright, “Yıllar önce Türkiye’de bulunmuştum ama bu güzel şehre döndüğüm için mutluyum. Ülkenizi çok seviyorum, İstanbul ise tek kelimeyle harika. Tüm Türk aktörlerini çok beğeniyorum. Bir gün bir Türk filminde oynamayı çok isterim.” dedi.

Filmlerde sert görüntüsüyle izlemeye alışık olduğumuz ünlü dublör; hem yakışıklılığıyla hem de sempatikliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Kampanyanın odağında, 30’dan fazla modelle Kiğılı’nın Sonbahar/Kış koleksiyondaki en dikkat çekici parçaları oluşturan mont ve kabanlar yer aldı.

#James Bond
#​Kiğılı
#My name is Mont
#Kiğılı Mont
5 yıl önce