|

Meslekte Birlik'in adayı çalışkan

Adem Çalışkan, İSMMMO'nun 29 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulu öncesinde Meslekte Birlik Grubu adına başkan adayı olduğunu açıkladı. 8 maddelik beyanname ile adaylığını açıklayan Çalışkan, “38 bin üyemize iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/04/2016 Pazar
Güncelleme: 20:30 - 16/04/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 29 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulunda yeni başkanını seçecek. Meslekte Birlik Grubu adına başkanlığa aday olan Adem Çalışkan, hazırladıkları 8 maddelik seçim beyannameleri ile yönetim kurulu aday listelerinin tanıtım toplantısında konuştu. Toplantıda Çalışkan, mali müşavirler ve muhasebecilerin mimarlar, mühendisler, avukatlar ve tabipler gibi meslek birlikleri arasında sayı ve etki bakımından stratejik bir öneme sahip olduğuna inandıklarını aktardı.



8 MADDELİK BEYANNAME AÇIKLADI


Çalışkan, mali müşavirler odasının 26 yılı aşkın süredir yönetiminde bulunan kişi ve zihniyetin, dar alanda belirli kişileri mutlu etmenin ötesine geçemediğini söyleyerek, 38 binin üzerindeki meslek mensubunun daha verimli ve katma değeri yüksek iş ve hizmetler geliştirebileceğini dile getirdi. Toplantıda 8 maddelik seçim beyannamelerini de açıklayan Çalışkan, adil ve hakkaniyetli, şeffaf ve hesap verebilir, katılımcı, çözüm odaklı, sürekli gelişim merkezli, sosyal olaylara duyarlı, dinamik ve değişime açık, ideolojik yaklaşımlardan uzak, diyalog ve iş birliğini önemseyen, güler yüzlü bir yönetimle sorumluluk ve yetkinlik gerektiren odaya başkan adayı olduklarını ve ortaya koydukları irade ve enerjiyle tüm meslek mensuplarının bu büyük harekete destek vereceğine inandığının altını çizdi. Yönetimin aday listesi ise şu isimlerden oluşuyor: Adem Çalışkan, İbrahim Balcıoğlu, Recep Yüksel, Muhsin Bilgi, Emine Mercimek Dümbül, Ayhan Gündüz, Abdulcanan Dilber, Ayla Güneş, Hakan Ustabaş, Özcan Köksal, Serdar Çağlayan, Abdullah Ertürk, Doğan Karabıyıkoğlu, İsmail Yavuz, Tamer Aktaş, Hasan Güner, Mahfuz Kıyıcı, Abdullah Koçyiğit.


#Meslekte Birlik
#Meslekte Birlik Grubu
8 yıl önce