|

Mobil ödemelerini Turkcell'le yapacak

Doğuş Müşteri Sistemleri'nin (DMS) hayata geçirdiği eğlence ve yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, en yeni iletişim teknolojilerini tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen Turkcell ile stratejik bir işbirliğine imza attı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2016 Cuma
Güncelleme: 21:18 - 16/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak

d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) iş ortaklığında, Türkiye'nin en iyi restoranlarında başlayacak mobil ödeme sistemi ile yeme-içme deneyimi farklı boyuta taşınacak. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama için düzenlenen basın toplantısında konuşan DMS CEO'su Hakan Kaplan, “Her şeyin dijitalleştiği dünyada cüzdanlarımızın da dijitalleşmesi kaçınılmazdı. ZUBİZU üyeleri, artık yanlarında kredi kartı veya cüzdan olmasa dahi, Turkcell'in mobil ödeme platformu Paycell ile tek dokunuşla ödemelerini gerçekleştirebiliyor” dedi.



ÇÖZÜM ORTAĞI


Geçen yıl finansal hizmetler alanında Turkcell Finansman A.Ş. ve Turkcell Mobil Ödeme Hizmetleri A.Ş. adlı 2 yeni şirket kurduklarını hatırlatan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise, anlaşmayla ilgili şunları söyledi:



“Yeni çözümlerimizle finansal hizmetler sistemini tamamlayıcı ve kurumlara çözüm ortağı olan bir platform olarak ortaya çıkıyoruz. Hedefimiz iletişim alanındaki Türkiye'nin tümünü kapsama başarımızı finansal hizmetler alanına da taşımak. Bu yeni dönemde Paycell markası ile hizmet veren ödeme platformumuz sayesinde birçok kurum mobil ödeme deneyimini kusursuz şekilde müşterilerine ulaştırabilecek."


#Doğuş Müşteri Sistemleri
#ZUBİZU
#Doğuş Restaurant
8 yıl önce