|

Mustafa Boydak: O STK'lardan ayrıldık

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, 'Paralel Yapı'yı işaret ederek "Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir. Kamuoyunda soru işareti oluşan STK'lardan arkadaşlarımız teşekkür ederek şirketlerimizin üyeliklerini sonlandırmak yoluna gitmişlerdir" açıklamasını yaptı. Boydak, holding çalışanlarını da açıkça uyardı.

Yeni Şafak
15:42 - 7/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:44 - 7/11/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başanı Mustafa Boydak, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.



Boydak, 'Paralel Devlet Yapılanması'nı işaret ederek holdinglerinin devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmelerinin mümkün olmadığını kaydederek, üzerlerinde soru işaretleri olan STK'lar ile bağlantılarını kestiklerini açıkladı. Boydak,"Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kişiler ismimizi herhangi bir camia cemaat vs ile anmamalıdır .Kurumsal ilkelerimize saygı bekliyoruz" diye de holding çalışanlarını da uyardı.



Boydak, yaptığı açıklamada, "Devletimizin ve Hükümetlerin destekleriyle bugünlere geldik, Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir. Kamuoyunda soru işareti oluşan STK lardan arkadaşlarımız teşekkür ederek şirketlerimizin üyeliklerini sonlandırmak yoluna gitmişlerdir. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kişiler ismimizi herhangi bir camia cemaat vs ile anmamalıdır" ifadelerini kullandı.



İşte Mustafa Boydak'ın açıklamaları:




























































_______________________________________________________________








___

#boydak holding
#mustafa boydak
#mustafa boydak paralel açıklaması
#fetö
8 yıl önce