|

Müşteri deneyiminde Dijital Operatör dönemi

Turkcell, müşterilerinin tüm işlemleri saniyeler içerisinde ‘cep’ten çözmesine imkân sunan ‘Hesabım’ uygulamasını yeniledi. Uygulamayı 38 milyon kişi kullanıyor.

Burak Karaca
04:00 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 01:08 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Serkan Öztürk
Serkan Öztürk

Kullanıcılarına uçtan uca dijital deneyim yaşatmayı hedefleyen Turkcell, yeni bir dönem başlatıyor. Şimdiye kadar 38 milyon kişinin indirdiği ve ayda 300 milyon işlemin yapıldığı 'Hesabım' uygulaması değişen tasarımı ve çok daha zengin işlemler menüsüyle bundan sonra ‘Dijital Operatör’ adıyla hizmet verecek. Kullanıcıların tüm işlemlerini dijital ortamda yapmasına imkân tanıyan Dijital Operatör, müşteri deneyimi alanında yenilikleri de beraberinde getiriyor. Dijital operatör olmanın ancak teknolojinin odağına müşteriyi almakla mümkün olduğuna vurgu yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk, kullanıcılarına eşsiz bir müşteri deneyimi yaşatmak için çalıştıklarını belirtti. Öztürk, yaptıkları altyapı yatırımlarından sundukları dijital ürün ve servislere kadar her işte müşteri odaklı hareket etmeye özen gösterdiklerini ifade etti.”

  • Turkcell’li olmayanlar da kullanabiliyor
  • Dijital Operatör’ü, Turkcell’lilerin yanı sıra tüm mobil operatör aboneleri de kullanabiliyor. Bu kullanıcılar, cihaz, uygulama ve paketleri inceleyip satın alma, numara taşıma, Turkcell hizmetleri hakkında bilgi alma, Turkcell’li yakınlarına paket veya TL hediye etme gibi işlemleri Dijital Operatör üzerinden kolayca yapabiliyor.


#​Turkcell
#Dijital Operatör
#Hesabım
#Serkan Öztürk
5 yıl önce