|

Ordu-Giresun’dan Almanya seferleri başlıyor

Sunexpress Hava Yolları, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'da 3 noktaya direkt uçuşların başlayacağını duyurdu. 1 Mart tarihinden itibaren Ordu-Giresun Havalimanından Dusseldorf, Frankfurt ve Stuttgart'a karşılıklı direkt sefer düzenlenecek.

Yeni Şafak
13:32 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:35 - 11/01/2017 Çarşamba
IHA
Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da 3 noktaya direkt uçuşlar başlıyor.
Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da 3 noktaya direkt uçuşlar başlıyor.

Samsun-Çarşamba Havalimanının tadilat nedeniyle kapanacak olması üzerine Sunexpres, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya'ya uçmaya başlayacak. Sunexpress, 1 Mart tarihinden itibaren Ordu-Giresun Havalimanından Dusseldorf, Frankfurt ve Stuttgart'a karşılıklı direkt sefer düzenleyecek.



Sunexpress Hava Yollarından yapılan açıklamaya göre, 1-29 Mart tarihleri arasında haftada bir gün Pazartesi günleri Frankfurt kentine direkt uçuş gerçekleştirilecek. Frankfurt'tan saat 14.15'te kalkacak olan uçak aynı gün Ordu-Giresun Havalimanından saat 19.45'te geri dönüş yapacak.



Dusseldorf seferleri de 1 Mart-25 Mayıs tarihleri arasında haftada çarşamba ve perşembe günleri gerçekleştirilecek. Dusseldorf'tan çarşamba günleri 21.10'da kalkacak olan uçak Perşembe günü 04.05'te Ordu-Giresun Havalimanından geri dönecek.


Stuttgart uçuşları ise 4-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Stutgart'tan saat 14.00'te kalkacak uçak, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan saat 19.25'te geri dönecek. Uçuşlar haftanın bir günü Perşembe günleri yapılacak.






#Ordu
#Giresun
#Havalimanı
#Almanya
7 yıl önce