|

Sabitten 'cep'e ek fatura yok

Vodafone, başta KOBİ’ler olmak üzere işletmeleri aylık 150 TL’ye varan sabit telefon masrafından kurtarabilecek çözüm üretti. “Vodafone Tek Telefon” servisiyle ek yönlendirme faturasına gerek kalmadan, sabit telefonlara gelen aramalar mobil hatlara aktarılıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 2/10/2015 Cuma
Güncelleme: 20:53 - 1/10/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Vodafone, sabit hatları cep telefonuna taşıyan “Vodafone Tek Telefon” servisini, Vodafone Red Business ile işletmelerin hizmetine sundu. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulamayla ek yönlendirme faturasına ve santral yatırımına gerek kalmadan, sabit telefonlara gelen aramalar mobil hatlara aktarılıyor. Vodafone'un kurumsal müşterileri için 2 yıl önce geliştirdiği ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda yenilediği Vodafone Red Business tarifeleri kapsamında sunulan “Vodafone Tek Telefon” servisiyle “Türkiye'de ilk kez” sabit hatla cep telefonu birleştirildi. Sabit telefon cihazı ve kablolamaya gerek olmadan, işletmelerin sabit telefon numaralarına gelen aramaların mobil telefonlara iletilebilmesini sağlayan “Vodafone Tek Telefon” servisiyle işletmeler, sabit hat numaralarını muhafaza ederek mobilden konuşma imkanı elde ediyor. Bu hizmetin Vodafone Red Business abonelerinin iş yerlerinde olmadığında ulaşılamama sorununu ortadan kaldırması hedefleniyor.



1 YILLIK FAYDA 162 MİLYON TL


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Vodafone'un yenilenen Red Business tarifeleri ve “Vodafone Tek Telefon” servisi tanıtıldı. Vodafone olarak, “yüzde yüz yarına hazır KOBİ” hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Aksoy, “KOBİ'lerin yüzde yüz yarına hazır olmasının üç adımda gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Mobil internet kullanmak, işini akıllı cihazdan takip etmek ve teknolojik çözüm kullanmak olarak tanımladığımız bu adımlardan özellikle mobil internet kullanımı konusunda Vodafone Red Business tarifelerini amiral gemimiz olarak konumlandırıyoruz” dedi. Aksoy, 'Red Business' kapsamındaki hizmetler sayesinde, abonelerine GSM dışı faydalarla 3 milyon TL, 'Her Şey Dahil Pasaport' ile 137 milyon TL, yurt dışı aramalarda 22 milyon TL olmak üzere sadece bir yılda toplam 162 milyon TL'lik fayda sağladıklarını aktardı.



MALİYET FARKI VODAFONE'DAN


Ek fatura karşılığı yönlendirme olmadan, “Vodafone Tek Telefon” servisiyle Vodafone abonesi işletmelerin aylık sabit faturalarını sıfırlayarak önemli bir avantaj sağladıklarını anlatan Aksoy, şöyle dedi: “Arayan kişi, sabit numarayı aramış gibi bir ücret ödeyecek. Arayan veya aranan kişi için herhangi bir maliyet farkı yok. Ayrıca yönlendirme için de hiçbir ücret almıyoruz. Maliyet farkını biz karşılıyoruz. Küçük bir işletme için yıllık 2 bin 500 - 3 bin lira tasarruf söz konusu.”



İşletmelere tasarruf etme imkanı


Vodafone'nun açıklamasına göre, "Vodafone Tek Telefon” servisiyle işletmeler, 500-1000 TL arası olan santral yatırımından ve aylık 150 TL'lik sabit telefon faturasından tasarruf edecek. Otomatik Çağrı Yanıtlama özelliğiyle sabit telefon arandığında, arayan kişiye, kaydedilebilen anonslarla farklı yönlendirme seçenekleri sunulacak ve böylece firmalara telesekreter hizmeti de sağlanmış olacak. Vodafone aboneleri, 'Red Business' hattına ek ayda 1 TL'ye bu servisten yararlanabiliyor.








#Vodafone
#Tek Telefon
#Vodafone abonesi
#Vodafone Red Business
9 yıl önce