|

Simitçi Dünyası Avrupa’ya açılıyor

Yurt içinde 100’den fazla şubesi olan Simitçi Dünyası, yurt dışında ilk mağazasını Hollanda’ya açarak Avrupa’ya adım atıyor. 4 yılda 103 şubeye ulaştıklarını belirten Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım, Avrupa’dan önemli ülkelerine mağaza açacaklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 2/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:27 - 2/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

4 girişimcinin bir araya gelerek 2012 yılında kurdukları Simitçi Dünyası, Türkiye'nin en başarılı KOBİ örneklerinden biri olarak yol almaya devam ediyor. Ankara'da modern bir unlu mamuller fabrikasıyla temeli atılan Simitçi Dünyası, 4 yılda 103 şubeye ulaştı. İlk mağazasını 2012 yılı ortasında Bağdat Caddesinde açan şirket, ikinci mağazasını ise Beşiktaş Çarşı'da hizmete soktu. Son olarak 2015'in ikinci yarısında Kars, Bayburt ve Hakkâri'ye açılan Simitçi Dünyası; Erzurum, Urfa, Van gibi doğu ve güneydoğu illerinde de hizmet vermeye hazırlanıyor.



ÖNCE HOLLANDA SONRA İNGİLTERE


Yıldırım, 2016 yılında da yurt içinde 30 ve yurt dışında da en az 10 şube açmayı hedeflediklerini kaydetti. Hollanda'da hizmet sektöründe hizmet veren bir şirketle Master Franchise anlaşması yaptıklarını belirten Yıldırım, “Ana dağıtım ve stoklama depolarımızı kurduk. İlk üç mağazamızı, Hollanda'nın Utrecht, Rotterdam ve Amsterdam kentlerinde açacağız. Yerler tutuldu, projeler çizildi ve inşaatlar başladı. Aynı şekilde İngiltere'nin Başkenti Londra'ya ise 5 şube açmak üzere Türk yatırımcıyla anlaştık” dedi.



2020'de 400 şube hedefi


Genel Müdür Levent Yıldırım, 2020 yılına kadar olan planlamalarını tamamladıklarına da işaret etti. Yıldırım, “2020 yılına gelindiğinde Simitçi Dünyası'nın yurt içinde 300 ve yurt dışında ise 100 şubesi olacak. Dünya'nın her tarafında Türk Kültürü'nün vaz geçilmezi olan Simit ve diğer Türk ürünlerini tanıtacağız ” dedi.


#Levent Yıldırım
#Simitçi Dünyası
#Master Franchise
8 yıl önce
default-profile-img