|

Stokçulara yönelik 'İhbar edin' çağrısı

Döviz kurlarındaki yükselişi fırsata çevirmek için harekete geçerek ürünlerini stoklayanlara karşı 'İhaber edin' çağrısı geldi. Samsun Ticaret İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada denetimler yapılacağına da dikkat çekilirken, ihbar için iletişim bilgileri de paylaşıldı.

Yeni Şafak
13:42 - 18/09/2018 Salı
Güncelleme: 13:46 - 18/09/2018 Salı
IHA
Foto: Arşiv
Foto: Arşiv

Samsun Ticaret İl Müdür Vekili Cemil Kocaoğlu, il genelinde stok denetimleri yapılacağını belirterek bu konuda bilgi sahibi olanların kendilerine ihbarda bulunmasını istedi.

Cemil Kocaoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Son dönemde finansal piyasalardaki geçici dalgalanmaları fırsat gören bazı spekülatörlerin çeşitli ürün ve ürün gruplarında arz-talep dengesiyle uyuşmayan fiyat artışları yapıldığı, ayrıca, bazı ürünlerde stok yapılarak piyasada darlık oluşturulduğu duyumları alınmaktadır. Bu kapsamda, bakanlığımız ve valiliğimizin talimatları doğrultusunda ilimiz genelinde denetimler yapılacaktır. Özellikle stok yapan firmaların Müdürlüğümüze yazılı olarak bildirilmesi veya aşağıda yazılı iletişim adreslerine ihbar edilmesi hususu; kamuoyuna saygıyla duyurulur. 0362 420 06 70, e-mail: samsun.tim@gtb.gov.tr” dedi.

#Samsun
#Stokçu
#Samsun Ticaret İl Müdürlüğü
#Döviz
6 yıl önce
default-profile-img