|

Taşeron işçide başvurular açıklanıyor

Taşeron düzenlemesinin ardından kadrolu pozisyonda çalışmak isteyen taşeron işçiler, geçtiğimiz ay başvurularını yaptı ve başvuru sonuçları için bekleyişe geçti. Bazı kurumlar da başvuru sonuçlarını açıkladı. Peki, taşeronda kadroya geçen isimler listesi hangi kurumlar tarafından açıklandı. İşte, taşeron işçilerin kesin liste açıklaması hakkında bazı bilgiler.

Yeni Şafak
10:49 - 13/02/2018 الثلاثاء
Güncelleme: 12:04 - 13/02/2018 الثلاثاء
Yeni Şafak
Dışişleri Bakanlığı'nda 288 kişinin başvurusu kabul edildi.
Dışişleri Bakanlığı'nda 288 kişinin başvurusu kabul edildi.

Başvurularını tamamlayan taşeron işçiler, kadrolu pozisyona geçmenin ikinci aşaması olan taşeron sınavına girmeye hak kazanıp kazanmadığını öğrenmek için kesin listeleri beklemeye başladı.

Bazı kurumlar ve bakanlıklar, taşeron başvuru sonuçlarına ilişkin ilk listeleri yayımladı. Yayımlanan listelerde taşeron başvuruları kabul edilen personel listesi yer alıyor.

DIŞİŞLERİ'NDE 288 KİŞİYE KADRO YOLU

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatına ilişkin listeler de ilan edilmeye başlandı. Bakanlığın merkez teşkilatında görevli 20 güvenlik görevlisi ve 87 temizlik işçisi ile taşrada görevli 98 temizlik işçisi olmak üzere toplam 208 kişinin başvurusu kabul edildi. Dışişleri Bakanlığı'nda 288 kişinin başvurusu kabul edilirken, 47 kişininki ise reddedildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI

Sağlık Bakanlığı’nın merkez teşkilatına bağlı yapılan bin 962 başvuru sonuçlandı. Bin 20 kişinin başvurusu kabul edilirken, 942 işçininki reddedildi. Sağlık Bakanlığı’nda ret sayısının yüksek olmasının nedeni olarak kadro hakkı bulunmayan çağrı merkezi çalışanlarının yaptığı başvurular gösterildi.



#Taşeron işçi
#Kadro
#Dışişleri Bakanlığı
#Sağlık Bakanlığı
٪d سنوات قبل