|

Türkiye'de ilk

Türkiye'nin ilk ve tek çocuk oyuncak ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan ve 9.'su düzenlenen Kids Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı 27 – 30 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yeni Şafak
07:00 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:41 - 20/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Kids Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı, oyuncak sektörünün Türkiye ve Orta Doğu pazarlarının yanı sıra Balkanlar, Karadeniz, Kafkaslar, Türk Cumhuriyetleri, komşu Avrupa ülkelerinin ve Akdeniz coğrafyalarının buluşma noktası olma özelliği taşıyor.



Almanya'nın 68 yıllık oyuncak fuarı tecrübesine sahip Spielwarenmesse eG, yaptığı uluslararası bazı fuarları (Kids Russia, Kids India) Spielwarenmesse Middle East aracılığı ile Türkiye'den yürütüyor.



Geçtiğimiz yıl yapılan Toyzeria&Kids Turkey 2015 Oyuncak Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı, 42 ülkeden toplam 120 ulusal ve uluslararası katılımcıyla 13.500 m2 fuar alanında 8.987 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Bu yıl 13.500 m2 alanda Kids Turkey ismi ile katılımcıları ağırlayacak olan fuarın yeni ismi Spielwarenmesse eG'nin uluslararası fuarlarına olan bağlılığını gösterir nitelikte.



Fuarın isim değişikliği ile kids/çocuk başlığı aynı zamanda ürün yelpazesinde de birçok yeniliği getiriyor:



- Oyuncak Bebekler ve Role Play'ler


- Eğitsel Oyuncaklar ve Oyunlar Öğrenme ve Deney


- Oyunlar, Yapbozlar, Kartlar, Çocuk Kitapları ve Müzik


- Elektronik Oyuncaklar ve Oyunlar, Multimedya


- Teknik ve Hareketli Oyuncaklar


- Spor, Dinlence, Dış Mekân


- Oyun Alanı Ekipmanları


- Okul Ürünleri, Kırtasiye


- Ahşap Oyuncaklar


- Parti ve Kutlama Ürünleri, Kostümler


- Bebek Ürünleri


- Maket (Model) Yapılar, Hobiler



Türkiye'de 18 yaş altı yaklaşık 20 milyon çocuk bulunduğu gerçeğinden yola çıkan Kids Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı, geleceğimiz olan çocukların oyuncak üzerinden kişiliğinin şekillendiği bilinciyle dünyada ve Türkiye'de üretilen sağlıklı oyuncakları, eğitici ürünleri, kırtasiye, hobby ve diğer tüm üretici firmaları buluşturmayı amaçlıyor.



Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık Genel Müdürü Fatih Ciğerlioğlu, Kids Turkey Oyuncak, Çocuk, Lisans, Oyun ve Oyun Ekipmanları Fuarı'nın sadece Türkiye'ye sıkışıp kalmayan bir fuar olduğunun altını çizdi. Ciğerlioğlu, fuarın 27 - 30 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacağını ifade ederek: “Gerçekleştirdiğimiz bu fuar sektör temsilcilerini bir araya getirme noktasında önemli bir işlevi var. Yanı sıra sorunlarımızı konuştuğumuz ve çözüm bulmaya çalıştığımız bir platform işlevi de görüyor hiç kuşkusuz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz, sağlıklı ve onlara gerçekten faydalı oyuncaların piyasada olması çok önemli. İlk ve tek ihtisas fuarı olarak bu misyonu taşıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz” dedi.



#Kids Turkey Oyuncak Fuarı
#Oyuncak
#Lisanslı oyuncak
#Fatih Ciğerlioğlu
8 yıl önce