|

Türkiye'yi merkez üs olarak görüyor

SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan, Türkiye'yi bulunduğu coğrafyada merkez üs olarak gördüklerini belirterek, "Ürünlerimiz Türkiye'de bin 800'ü aşkın kurumda kullanılıyor." dedi.

Yeni Şafak
12:18 - 17/03/2018 Cumartesi
AA
SAP, Türkiye'yi merkez üs olarak görüyor
SAP, Türkiye'yi merkez üs olarak görüyor

Candan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumsal uygulama ve yazılım alanında uzman olan şirketlerinin Türkiye'de gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şirketin ürünlerini müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğine dikkati çeken Candan, "Müşterilerin bize iş problemini anlattığı, bizim de onlarla beraber o sorunlara yönelik günün gerektirdiği çözümleri ürettiğimiz bir iş dinamiğine sahibiz." ifadesini kullandı.

Candan, SAP'nin 180'den fazla ülkede faaliyet gösterdiğini, ürünlerinin Türkiye'de bin 800'ün üzerindeki kurumda kullanıldığını anlatan Candan, "
SAP olarak bu coğrafyada Türkiye'yi bir merkez üs olarak görüyoruz
" diye konuştu.

Şirketin en yeni ürününün "Data Hub" olduğuna işaret eden Candan, bu teknolojiyi dünyada geliştiren 3 merkezden birinin Teknopark İstanbul'da yer alan SAP Geliştirme Merkezi olduğunu kaydetti.

Candan, müşterilerin şirketlerini tercih etme nedenlerinden birinin firmanın ekosisteminin büyüklüğü olduğunu belirterek, "Sayısı 67'yi bulan iş ortağımız var. Bunlar, mühendislik bilgi birikimiyle SAP platformlarında değer yaratan arkadaşlar. Bugün dünyada on binlerce tamamlayıcı iş ortağımız var. Bu iş ortaklarımız ve uzman danışmanlarla beraber dünya genelinde 100 binlerce müşterinin dertlerine ve iş problemlerine cevap bulmaya çalışıyoruz. Türkiye'de milyonlara erişen bir son kullanıcıdan bahsedebiliyoruz." dedi.

SAP Türkiye'nin eğitim alanındaki çalışmalarına da değinen Candan, Genç Profesyoneller Programı adı verilen eğitimlerde alanında en iyi uzmanları getirerek, en başarılı üniversitelerdeki eğitim kalitesine paralel bir eğitim sunulduğu aktardı. Candan, büyük veri, elektronik ticaret ve Endüstri 4.0 dönüşümüne yönelik eğitimler verdiklerini ifade etti.

#SAP
#SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan
#Türkiye
6 yıl önce