|

Üst düzey isimleri taşıyordu

İstanbul'da yaşanan helikopter kazasında 7 kişi yaşamını yitirdi. Helikopterde yolcu olarak Eczacıbaşı Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen ve Aleksandır Vanin, Igor Kochergin, Luidmina Churova, Elena Badraga isimli 4 Rus müşteri bulunuyordu.

Yeni Şafak
12:39 - 10/03/2017 Cuma
Güncelleme: 12:51 - 10/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
 Helikopterde yolcu olarak Eczacıbaşı Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen ve 4 Rus müşterinin bulunduğu belirtildi.
Helikopterde yolcu olarak Eczacıbaşı Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen ve 4 Rus müşterinin bulunduğu belirtildi.

İstanbul Büyükçekmece'de saat 11.30 sıralarında, Eczacıbaşı'na ait TC-HEZ kuyruk tescilli helikopter henüz belirlenemeyen nedenle düştü. Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde 7 kişi bulunuyordu. Pilotların Ahmet Bulut ve Alaaddin Nacar olduğu öğrenildi. Helikopterde ayrıca 5 de yolcu bulunduğu kaydedildi.



Kazada yaşamını yitiren heyetteki isimlerinin Salim Özen, Aleksandır Vanin, Igor Kochergin, Luidmina Churova, Elena Badraga olduğu öğrenildi.



  • Helikopterde yolcu olan Salim Özen Eczacıbaşı Vitra Rusya Genel Müdürüydü. Diğer isimlerin ise Rus müşteriler olduğu belirtildi.

Bilecik Bozüyük'teki Eczacıbaşı Tesisleri yetkilileri, Rusya Genel Müdürü Salim Özen ile 4 Rus müşterinin saat 12.00'da yapılacak toplantıya gelmek için İstanbul'dan havalandıklarını, ancak kısa süre sonra kazayı öğrendiklerini söyledi.



Düşen helikopter Eczacıbaşı'na ait İstanbul'da helikopter düştü










#Helikopter
#Eczacıbaşı
#Kaza
7 yıl önce