|

Yeni sanayi devrimine hazırız

Türk Telekom Grubu CEO Erkan Akdemir, dördüncü sanayi devriminin iş dünyasını değiştireceğini belirterek “Türk Telekom olarak, yeni devrimi ülkemizde gerçekleştirmeye hazırız” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2016 Pazar
Güncelleme: 22:04 - 23/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Türkiye'de özel sektörün teknolojiye yatırımı hızla devam ediyor. Davos'ta ülkemizin telekomünikasyon hizmetlerini değerlendiren Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, “Türk Telekom Grubu olarak, yeni sanayi devrimini ülkemizde gerçekleştirmeye hazırız. Tüm çalışmalarımızı bu sorumlulukla hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı. Türk Telekom Grubu açıklamasına göre, tüm dünyadan 40'ı aşkın devlet liderini ve 2 bin 500'ün üzerinde üst düzey yöneticiyi ağırlayan Dünya Ekonomik Forumu Davos'taki “Dördüncü Endüstri Devrimi” ana temasıyla düzenlenen Forum'da teknoloji ekseninde dünyanın gelişimine ve “insan için teknoloji” kavramına odaklanıldı.



4.5 G İLE YENİ DÖNEM


Forum'a katılan Türk Telekom Grubu üst yöneticileri, Davos gündemine ve Türkiye'ye dair önemli açıklamalar yaptı. Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, dördüncü endüstri devriminin tüm sektörleri, iş yapış biçimlerini ve temelinde insanı dönüştürdüğünü belirtti. Akdemir, şunları kaydetti: “Bugün, 37 milyon abonemize internet, mobil iletişim, televizyon, veri hizmetleri ve sabit hat gibi servisleri tek noktadan sunuyoruz. İletişim teknolojileri içerisinde en hızlı büyüyen alan mobil iletişim teknolojileri."





Ekonomiye önemli dinamizm gelecek


Akdemir toplantıdaki konuşmasında ayrıca şunları söyledi: "4,5G'nin kullanılmaya başlayacağı tarihten itibaren fiber altyapılar, 4,5G iletişim noktalarını besleyecek olan kökleri oluşturacak. Türk Telekom olarak, 4,5G ile sektörde değişimin öncüsü olmayı hedefliyoruz. Ayrıca beraberinde yeni fırsatlar getirecek ve ekonomide önemli bir dinamizm yaratacak.”



#Türk Telekom
#Erkan Akdemir
#Türk Telekom Grubu
#Ekonomik Forumu Davos
8 yıl önce