|

İBB ekipleri Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya saldırdı

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İBB'nin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin 3. Kademe açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmesi nedeniyle alandaki CHP'liler tarafından protesto edildi. Yazıcı, 'Bu tepkinizi kınıyorum' diyerek alandan ayrılırken İBB ekipleri tarafından saldırıya uğradı.

14:17 - 25/10/2022 Salı
Güncelleme: 16:32 - 25/10/2022 Salı
Yeni Şafak
Şadi Yazıcı alandan güçlükle uzaklaştı.
Şadi Yazıcı alandan güçlükle uzaklaştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Yazıcı, Tuzla'ya yaptığı hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETMESİ RAHATSIZ ETTİ

Yazıcı,
"1998 yılında projenin birinci etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye de teşekkür ediyorum"
ifadesini kullandıktan sonra salondan tepki sesleri yükseldi.
Yazıcı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etmesinden rahatsız olan CHP'liler protesto etmeye başladı. Yazıcı,
'Tepkinizi kınıyorum.'
diyerek kürsüden indi. Yazıcı, alandan uzaklaşırken bir grup tarafından saldırıya uğradı. Yazıcı alandan güçlükle uzaklaştı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ: SİYASİ BARBARLIĞA GEÇİT VERMEYİZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Yazıcı'ya yapılan saldırıya sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Çelik,
"Tuzla Belediye Başkanımız Şadi Yazıcı İstanbul’daki belediye hizmetleri hakkında görüşlerini söylediği ve Cumhurbaşkanımızın belediye başkanıyken yaptığı hizmetlerden bahsettiği için saldırıya uğradı. Bu saldırıyı lanetliyoruz. Siyasi barbarlığa geçit vermeyiz"
paylaşımında bulundu.


#Tuzla Belediye Başkanı
#Şadi Yazıcı
#İBB
2 yıl önce