|

Terör örgütüne el sallıyor

MHP lideri Bahçeli, “Afrin’in içerisine girilmesini doğru bulmuyorum” diyen Kılıçdaroğlu’na, “Afrin’e girmeyin demek terör örgütlerine el sallamaktır. Bu tarihi gaflet Atatürk’ün kemiklerini sızlatmaktır. Yarın Hatay’dan Kilis’ten çıkın derse nereye kaçacaksınız?" diye sordu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/02/2018 воскресенье
Güncelleme: 09:10 - 11/02/2018 воскресенье
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Devlet Bahçeli, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, il ve ilçe başkanları ile Antalya’da girdiği kampın açılış konuşmasını yaptı. 18 Mart 2018’deki kongreyi işaret eden Bahçeli, “Olağanüstü kurultay çığırtkanları tel tel dağılmışlar, kimisi ters köşede kalmış, kimisi de ipin ucundan tutmak için can havliyle kirişi kırmıştır. Dayatmalar tutmamış, Milliyetçi-Ülkücü irade taviz vermemiştir. 18 Mart Kurultayımız, “Milli Duruş: Şühedaya Vefa, Millete Beka” Kurultayıdır. Huzur ve beka için güç birliği diyoruz” dedi.

KUTUPLAŞMAYA İZİN VERMEYECEĞİZ

2019 Mart’ta yapılacak Mahalli İdari Seçim için hazır olduklarını ve AK Parti ile Milli ittifak yaptıklarını belirten Bahçeli, “Kurmuş olduğumuz Milli İttifak’ın yıpranmasına, olası siyasi kamplaşma ve kutuplaşmalara izin ve meydan vermeyeceğiz. Hassas propaganda sürecini, ilkeli ve ittifakın ahlaki doğasına muvafık bir şekilde yürüteceğiz” diye konuştu.

BEKAMIZ TEHDİT ALTINDAYDI

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yenikapı’da doğan milli ruha ortak olduklarını vurgulayan Bahçeli, “Başka türlüsünü yapmamız kendimizi, ülkülerimizi, var oluş gayemizi inkar olurdu. AK Parti’yle oturup konuştuk. Yeni bir hükümet sistemi üstünde uzlaşmaya vardık. Çünkü bekamız anormal tehditler altındaydı. Vatanı kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacağız?” değerlendirmesinde bulundu.

KOKUŞMUŞLAR

MHP’nin baraj sorunu yaşadığını iddia edenlere sert çıkan Bahçeli, şöyle devam etti: “Baraj sorunu yaşadığımızı söyleyenler, acaba barajın yüzde 50 artı 1’e çıktığını ne zaman idrak edecekler? Yüzde 10’u ağızlarında sakız gibi çiğneyenler, korktuğumuzdan, indiğimizden, gerilediğimizden dolayı ittifaktan medet umduğumuzu yüzsüzce diline dolayanlar, 15 Temmuz FETÖ ihanetinin yarım kalmasından içten içe üzülen kokuşmuşlardan başkası değildir. MHP’nin baraj sorunu yok diyorum, kalın ve kabuk bağlamış kafaları almıyor. MHP büyüyor, güçleniyor, milletin takdir ve teveccühü gittikçe yükseliyor diyorum, üç maymunu oynuyorlar, akbaba gibi, kuzgun gibi akıllarınca leş arıyorlar. Bizler, siyaseti, “siyaset olsun diye” değil, milletimize ve ülkemize hizmet için yapıyoruz.”

  • CHP terör örgütlerine el sallıyor
  • Zeytin Dalı Harekatı’na da değinen Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Afrin’in içine girilmesini doğru bulmuyorum’ açıklamasına da tepki gösterdi: “Peki sen neyi doğru buluyor, neyi doğru görüyorsun Sayın Kılıçdaroğlu? Afrin’e girmeyin demek, PKK/PYD/YPG’yi arkalamak, kollamak, terör örgütlerine el sallamaktır. Afrin’e girmeyin diyorsun, hadi yarın birileri de çıkıp Hatay’dan, Kilis’ten çıkın derse ne yapacaksın, nereye kaçacaksın, neye sarılacaksın Sayın Kılıçdaroğlu?"
#Devlet Bahçeli
#politika
6 лет назад