|

Uzan meydan okudu Altaylı 'Teke Tek'e çağırdı

Canlı yayında her soruya cevap vereceğini söyleyen GP lideri Uzan'ı, "Teke Tek" programına çağıran Fatih Altaylı, "Buyrun, her şeyi tartışalım" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 6/09/2003 Cumartesi
Güncelleme: 17:47 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, "Ben ve aile fertlerim Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıyayız" iddiasında bulundu. Uzan, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile İzmir Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Uzan, EBSO ziyaretinde, GP'nin anketlerde "birinci parti" olarak çıktığını ileri sürdü.

"Türkiye demokrasisinin maalesef bazı şeyleri daha hazmedememiş olduğunu yaşıyoruz" diyen Uzan, şöyle konuştu:

Canlı yayında anlatırım

"2-3 aydır GP'ye yönelik tahammülsüzlük var. Ben ve aile fertlerim Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşi görülmemiş bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bu konuda bu kadar basın mensuplarının olduğu bir ortamda detaylara girmek istemiyorum. Herhangi bir ulusal kanalda canlı yayına çıkarılırsam orada sorulan herşeye cevap vereceğim. Adalet hepimizin ihtiyacı olan birşey ve zaman içinde neyin ne olduğu ortaya çıkacaktır."

Yargıtay'da 11 Eylül 2003 tarihinde görülecek DEHAP davasına değinen Uzan, "Bu davanın sonucunda, Türkiye büyük bir ihtimalle erken seçimle karşılaşmak mecburiyetindedir" dedi.

Altaylı'dan Uzan'a 'hodri meydan'

Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, yıllardır aleyhine yazdığı Cem Uzan'ı 'Teke Tek' programında İmar Bankası vurgununu tartışmaya çağırdı.

Altaylı, dünkü yazısında GP lideri Cem Uzan'ın, "Her televizyon kanalında, her gazetecinin karşısına çıkmaya hazırım. Korkusuz bir gazeteci arıyorum" sözünden hareketle, o korkusuz gazetecinin kendisi olduğunu ima ederek, "Ben de buyrun diyorum. Var mı yüreği?" dedi. Altaylı yazısında şu ifadelere yer verdi: "Cem Uzan, kimsenin kendilerini dinlemediğini, kimsenin kendilerine söz hakkı vermediğini söylüyor ve yakınıyor. 'Her televizyon kanalında, her gazetecinin karşısına çıkmaya hazır olduğunu' söylemiş ve eklemiş: 'Korkusuz bir gazeteci arıyorum.' Ben de 'Buyrun' diyorum. O cesur bir gazeteci arıyormuş. Ben merak ediyorum, acaba Cem Uzan benim karşıma çıkacak kadar cesur mu? Hadi gelsin. Teke Tek. Gelsin ve belgelerle konuşalım. Var mı yüreği?"


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce