|

Gelinle damat düğün alanına vinçle indi

Bursa'da iki gece süren Roman Düğünün ilk gecesinde alana tekerlekle yürütülen deniz yelkenine tutunarak gelen gelin, son gece davetlilerin arasına yük taşıma asansörüyle indirildi.

Yeni Şafak
11:21 - 19/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:40 - 19/08/2015 Çarşamba
AA

Bursa'da Roman düğünü, ilginç görüntülere sahne oldu. Düğünün yapıldığı alana ilk gece tekerlek takılmış deniz yelkeniyle gelip davetlileri selamlayan gelin, ertesi gece ise damatla yük asansörünün sepetine binip kalabalığın arasına bu vinçle indi.



Ali Güğünç (22) ve çocukluk arkadaşı Kevser Güğünç (Doğan) (18) çiftinin, Ocak ayında yaptıkları nişanın ardından aileleri, unutulmaz bir düğün olması için farklı fikirler üretti.



Gökdere Meydanı'nda gerçekleştirilen ve iki gece süren düğün, davetlilere farklı bir gece yaşattı. Gelin, düğünün ilk gecesinde alana tekerleklerle yürütülen deniz yelkenine binerek geldi. Son gece ise gelinle damat, yük taşıma asansörü olarak bilinen vincin sepetine bindi. Çift, bu araçla davetlilerin arasına inerek onlara sürpriz yaptı.



Ali ve Kevser Güğünç, gazetecilere yaptıkları açıklamada, birbirlerini çocukluklarından bu yana tanıdıklarını belirterek, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını söylediler.



Düğüne yelken ve vinçle gelmenin anne ve babalarının fikri olduğunu söyleyen Kevser Güğünç, "Annem ve babam böyle bir şey düşünmüş. Bize de sürpriz oldu" diye konuştu.



#düğün
#roman düğünü
#vinç
9 yıl önce