|

Hasan Kaçan: Bir ilahi ile hayatım değişti

Ekmek Teknesi'nin Heredot Cevdet'i Hasan Kaçan, hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kendisini "karışık bir kültürün yoğurduğu delikanlı" olarak tanımlayan Kaçan, bir gün dinlediği ilahi ile hayatının değiştiğini söyledi. Kaçan, Erdoğan için "Cumhurbaşkanımız tarihin görmüş olduğu en büyük liderlerden biri. Bunu şimdi itiraf edemeyenler yıllar sonra edecektir" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:14 - 24/03/2019 Pazar
Güncelleme: 14:23 - 24/03/2019 Pazar
Diğer
Hasan Kaçan
Hasan Kaçan

'Heredot Cevdet' tiplemesiyle Türk televizyon tarihinde fenomen olan ve 'Ekmek Teknesi'nde özlenen mahalle hayatını izleyici ile buluşturan Hasan Kaçan, hayatıyla ilgili ilginç anıları anlattı. Posta'nın haberine göre Kaçan, bir ilahiyle hayatının değiştiğini söyledi.

"Joan Baez'ler, Bob Dylan'lar. Neticede Anadolu çocuğuyuz, bir yandan da Cem Karaca'lar, Erkin Koray'lar, Barış Manço'lar. Böyle karışık bir kültürün yoğurduğu bir delikanlı ama hayatında ilk defa bir ilahi dinliyor ve o ana kadar hiç bilmediği o şey onun hayatını başka bir yöne çeviriyor."
Hasan Kaçan: Erdoğan Türkiye tarihinin görmüş olduğu en büyük liderlerden biri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ortak bakış açısına sahip olduklarını söyleyen Heredot Cevdet şöyle konuştu:

  • "Aynı bakış açısında mıyız? Evet. Ben de onun baktığı gibi bakıyorum dünyaya. Aynı zamanda da seviyorum kendisini. Ben sevdiğim birisine hakaret ettirmem. Aynı zamanda Ergün’e de, Latif’e de kardeşime de laf ettirmem. Sevmediğime de hakaret etmem. Ettiysem yanlış yapmışımdır. Cumhurbaşkanımız tarihin görmüş olduğu en büyük liderlerden biri. Bunu şimdi itiraf edemeyenler yıllar sonra edecektir."

#hasan kaçan
5 yıl önce