|

Vitrin

00:00 - 17/10/2010 Pazar
Güncelleme: 23:29 - 16/10/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Vitrin
Vitrin
Galvanni, Polo seçkinliğini tüm kadınlara yansıtıyor

LÜKSÜ farklı detaylarda işleyen Galvanni, bu sonbaharın en gözde temalarından olan Polo ile çok şık ve modern giysi seçenekleri sunuyor. “Oyunun kralı, kralların oyunu” sözünden yola çıkarak Polo oyunu ile özdeşleşen tasarımlar, asil ve şık bir çizgide. Galvanni, 2010 Sonbahar Kadın Koleksiyonu Polo Teması'nda aslına uygun olarak camel, kahverengi, haki, bej, toprak tonları ve lacivert var. Bu yılın en trend yaklaşımı olan kahverengi-lacivert birlikteliği en güzel haliyle bu temaya yansıtılıyor. Koleksiyonda kullanılan kral tacı, at başı, at üzerinde insan, yıldız gibi semboller ürünün gücünü ortaya çıkartacak özellikte.


İstanbul Jewelry Show'da Gülaylar ışıltısı..

The Love Diamond koleksiyonu; tektaş, tria, sırataş ve tamtur ürünlerden, Coloris, Zümrüt, yakut ve safir gibi yarı değerli renkli taşlarla, pırlanta kullanılarak hazırlanan ürünlerden, Surprise, Altın ve pırlantanın eşsiz uyumu ile günlük kullanıma uygun ürünlerden, Rosella, İnce altın ipliklerin örülüp bir araya gelmesiyle hasır görüntüsü veren, taşlı ve taşsız ürünlerden, pırlanta kesimi uygulanarak, oluşan ışık dalgalarının yaydığı enerjisiyle gözlerimizi kamaştıran ürünlerden, Viva, Altın ve zirkon kullanılarak tasarlanan klasik ürünlerden oluşan gelen sekiz farklı koleksiyon geniş ürün yelpazesine sahiptir.


Hatemoğlu Sonbahar-Kış promosyonu

Takım Elbise+Gömlek+Kravat 199.50 TL Ayrıca Takım elbise alana Gömlek+Kravat HEDİYE! Hatem Saykı 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda, italyan tarzı slim fit,ince ve kruvaze yaka takım elbisler,120,150 S yüksek kaliteli yün kumaşlardan özenle seçilerek,el dikişi ağırlıkla üretilen koleksiyon, şık, göz alıcı ve mükemmel görünüşü ile zevkli kişiliğinizi ön plana çıkarıyor. Farklı detayları ve düzgün kesim şekilleri ile meraklı bakışların dikkatini üzerinize çekecek olan, Hatemoğlu 2010-2011 Sonbahar-Kış koleksiyonunda, şehirli erkeğin yaşam tarzından yansımaları bulabilirsiniz.


Süvari yeni koleksiyonuyla kışa hazırlıklı yakalandı!

Bu yıl kış beklediğimizden erken geldi. Bir anda bastıran soğuk hava, daha biz sonbaharı beklerken kış yaşamamıza neden oldu. Neyse ki erkek giyimin öncü markası Süvari'nin bu yılki kış koleksiyonu çoktan Süvari Mağazalarındaki yerini almıştı. Geçtiğimiz aylarda moda fotoğrafçısı Bahadır Tanrıöver'in gerçekleştirdiği fotoğraf çekimleriyle şık bir katalog hazırlayan Süvari, ürünlerine yönelik talepten son derece memnun. Yakın zamanda Süvari Innovative kategorisinin yeni ürünün lansmanını gerçekleştirecek olan Süvari'de koleksiyonda da, inovasyonda da yenilik hız kesmeden devam ediyor.


Citrin, altın ve gümüşün muhteşem uyumu TİNA'da!

Bugün, birbirinden özgü tasarımlara imza atan Tina Christa Sezer, Nur-i Osmaniye'ye 1972 yılda adım attı. İşinde başarıyı yakalamak amacıyla taşlar hakkında kitaplar okudu, yurt dışı mücevher fuarlarına katıldı ve en önemlisi de vaktinin çoğunu işin mutfağı olan mesleğin tozunu yutmuş ustaların atölyelerinde geçirdi. Bu aşamaların sonucu edindiği deneyim ve bilginin ışığında, 1992 yılında TİNA markasını oluşturdu. 18 metrekarelik bir dükkânda tasarımlarını yapmaya başlayan Tina'ya daha sonra, Almanya İdar Ober Stein'da Gemoloji ( Değerli Taş Bilimi) üzerine eğitim alan kızı Esra Moreno da katıldı. Tina Christa Sezer, Kapalıçarşı'da mücevher piyasasında ilk mağaza sahibi kadın olma özelliğini taşıyor.



14 yıl önce