|

Türkiye İsveç canlı

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Türkiye İsveç maçı bu akşam saat 20.00'da Konya'da oynanacak. A Milli Takımımız için kritik bir mücadele olacak İsveç TRT 1 ekranlarından CANLI olarak yayınlanacak. Türkiye İsveç maçının kaç kaç bittiğini, CANLI skor takibini, TRT 1 CANLI yayın akışı ve TRT 1 CANLI izleme ekranına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
16:35 - 17/11/2018 суббота
Güncelleme: 17:05 - 17/11/2018 суббота
Diğer
Türkiye İsveç canlı skor takibi.
Türkiye İsveç canlı skor takibi.

Türkiye İsveç maçını canlı izlemek, canlı skor takibini yapmak ve maçın önemli pozisyonlarını haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Türkiye İsveç maçı TRT 1 ekranlarından saat 20.00'de canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE İSVEÇ MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye-İsveç karşılaşması, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak.

TÜRKİYE İSVEÇ MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta Türkiye İsveç maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.


TÜRKİYE İSVEÇ CANLI SKOR



TRT 1 CANLI YAYIN AKIŞI

05:33 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

05:35 Ömür Dediğin

06:05 Beni Böyle Sev

08:35 1'de Bugün

08:45 Tozkoparan

10:10 Baba Candır

12:15 1'de Bugün

12:25 Elimi Bırakma

15:55 Mehmetçik Kutlu Zafer

19:00 Ana Haber

19:55 UEFA Uluslar Ligi Karş"Türkiye-İsveç"

20:45 Devre Arası

21:00 UEFA Uluslar Ligi Karş"Türkiye-İsveç"

22:00 Kalk Gidelim

01:30 Mehmetçik Kutlu Zafer

04:05 1'de Bugün

04:15-

TÜRKİYE İSVEÇ MAÇINA DOĞRU

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Uluslar Ligi'nde yarın İsveç ile yapacakları maçın önemini bildiklerini ve buna göre mücadele edeceklerini söyledi.

Lucescu, milli futbolcu Cenk Tosun'un da katılımıyla Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısında, kendileri için tüm maçların önem taşıdığını ve bunun da farkında olarak mücadeleye çıkacaklarını dile getirdi.

Yeni ve genç bir ekip oluşturduklarını belirten Lucescu, şunları kaydetti:

"Oyuncularımızın tecrübelerini yükseltmeye çalışıyoruz. Zannediyorum Avrupa'nın en genç milli takımına sahibiz. Gelecek bu ekibin olacak. Tabii iyi sonuçlar almamız gerekiyor. Sonuçlar performansınızı yukarı çeker. Bu da takımın iyi olduğun gösterir. Yarınki maçın bilincindeyiz. Bazı oyuncularımız müsait olmasa da elimizdeki kadro, işin önemini biliyor. Bu yüzden umuyorum ki yarın iyi bir sonuç elde edeceğiz. Deplasmanda İsveç ile yaptığımız maçtaki gibi seyirci desteği bekliyoruz. Çünkü bu gençlerin seyirci desteğine ihtiyacı var."


"Gençlerle milli takımı biraz daha ileriye taşımak istiyoruz"

Lucescu, yaklaşık bir yıldır kadroda şu an yer alan oyuncularla çalıştığını vurgulayarak, hepsinin performanslarının daha üst seviyelere geldiğini belirtti.

Milli takımda oynayan futbolcuların çoğunun kendi takımlarında ilk 11'de oynar vaziyette olduğunu vurgulayan Lucescu, "Birçok oyuncumuz gözle görülür iyi bir pozisyona çıktı ve bunu da çalışmaları sayesinde gerçekleştirdiler. Bundan önceki ekip, tabii ki Türk milli takımını bir yerlere getirdi. Ancak bir orta yaş söz konusuydu. Şimdi gençlerle milli takımı biraz daha ileriye taşımak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Burak Yılmaz'ı almak istiyordum"

Emre Akbaba'nın kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu ve şu anki kadroda bulunmamasının üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Lucescu, "Emre'nin oyun anlayışımızda önemli bir pozisyonu vardı. Mehmet Topal da yeni ameliyattan çıktığı için böyle bir maça hazırlıklı olamayacak. Ama şu anda bizimle beraber. Enes'in biraz sağlık problemi var. Burak Yılmaz'ı almak istiyordum. Lakin son yaşanan olaylar, gelişmeler ve kulübüyle yaşadığı olaylardan dolayı mümkün olmadı. Bir santrfor arıyordum. Umut Bulut var. Ancak Umut Bulut 34 yaşında. Bulamadım. Doğal olarak Enes Ünal'ın hastalığından dolayı olmadı. Ama çok iyi bir ekibim var." ifadelerini kullandı.


"Mert Günok'a kapıyı kapamadık"

Bir gazetecinin kaleci Mert Günok'un takım kadrosuna alınmamasına ilişkin sorusu üzerine Lucescu, şöyle konuştu:

"Mert'i ilk başta almayı düşünüyorduk. Ama kariyerine iyi bir takımda 28-29 yaşında başladı. Doğal olarak bir kaç hata yaptığı için şimdilik onu öngörmedik. Ama Sinan Bolat, Belçika Ligi'nin şu anda en iyi kalecisi. Kendi takımı da iyi bir pozisyonda. Serkan Kırıntılı, zaten bilindiği gibi senelerdir Süper Lig'de takımının banko oynayan oyuncusu. 3. kalecimiz ise zaten o da Bursaspor'un kalesini koruyor. Biz Mert Günok'a da kapıyı kapamadık. Böyle devam ederse onu da milli takıma alacağız tabii ki."

"Asıl hedefimiz bu gruptan bir yerlere gitmek"

Bütün olumsuzluklara rağmen iyi bir ekibe sahip olduğunun altını çizen Lucescu, şunları kaydetti:

"Bu tarz oyunlar için tecrübe lazım. Genç bir ekibim var. Ama ekibimden çok memnunum. Oynadığımız bütün maçlarda oyunun hakimi bizdik. Tabii ki hatalar yapıyoruz. Hatalardan dolayı goller yiyoruz. Bireysel hatalar. Oyunun prensiplerine bağlı kalmamaktan kaynaklı veya o an oyunun prensiplerini uygulamamaktan dolayı goller yiyoruz. Ama sonuca ihtiyacımız var. Sonuçları aldığımız zaman bu ekip çok daha yukarılarda olacaktır."

Oynadıkları maçları bütün olarak değerlendirmemek gerektiğine dikkati çeken Lucescu, "Hırvatistan, İzlanda ve Ukrayna maçlarına bakarsanız onları farklı ekiplerle yani daha tecrübeli oyuncularla oynadık. O maçlardan sonra tamamen yeni bir ekip denemesine girdik. Değişik oyuncuları denemeye baktık. Aslında bahardan itibaren bu yeni ekibi kurmaya başladık. Sonuçlardan çok yeni ekip oluşturmak gibi bir meşguliyetimiz, düşüncemiz vardı. Nitekim bunu oluşturduk. Artık bundan sonra bu ekiple devam edeceğiz. Çünkü her toplandığımızda iki üç gün sonra bir maçımız oluyor. Resmi maçlar. Asıl hedefimiz bu gruptan bir yerlere gitmek. Önümüzdeki Avrupa Şampiyonası elemelerinde bir sonuç elde etmek istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.


Cenk Tosun: "İnşallah buradan galibiyetle ayrılacağız"

Ay-yıldızlı futbolcu Cenk Tosun da yarın oynayacakları İsveç maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Maç analizlerini de çok iyi yaptıklarını vurgulayan Cenk Tosun, "İsveç'i yendiğimiz maçtan beri zaten çok uzun bir süre geçmedi. Zaaflarını da iyi yaptıkları şeyleri de iyi biliyoruz. Biz çok iyi hazırlandık. Yarınki maça yüzde yüz hazırız. İnşallah buradan galibiyetle ayrılacağız." diye konuştu.

UEFA ULUSLAR LİGİ

UEFA Uluslar Ligi'nde beşinci hafta, 7 maçla devam etti.

UEFA'nın milli takımlar düzeyindeki yeni organizasyonunun beşinci haftasında A, B, C ve D liglerinde 7 müsabaka oynandı.

A Ligi 1. Grup'ta son dünya şampiyonu Fransa, konuk olduğu Hollanda'ya 2-0 yenildi ve uluslararası arenadaki 15 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Hollanda'ya galibiyeti getiren golleri 44. dakikada Georginio Wijnaldum ve 90 6'ncı dakikada penaltıdan Memphis Depay kaydetti.

Bu sonucun ardından grupta 1 puanı bulunan Almanya'nın, alt lige düşmesi kesinleşti.

B Ligi 1. Grup'taki mücadelede ise Slovakya, konuk ettiği lider Ukrayna'yı 4-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini 6. dakikada Albert Rusnak, 26. dakikada Trabzonspor'da forma giyen Juraj Kucka, 52. dakikada Adam Zrelak ve 61. dakikada Robert Mak, Ukrayna'nın golünü ise 47. dakikada Yevhen Konoplyanka attı.

B Ligi 4. Grup'ta Danimarka, konuk olduğu Galler'i Nicolai Jörgensen ve Martin Braithwaite'in golleriyle 2-1 yenerek A Ligi'ne çıkmayı garantiledi. Galler'in tek golü, yıldız oyuncu Gareth Bale'den geldi.

Petkov en yaşlı kaleci oldu

C Ligi 3. Grup'ta Bulgaristan'ın deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ile 1-1 berabere kaldığı maçta, yeni bir rekora imza atıldı. Bulgaristan'ın kalesini koruyan Georgi Petkov 42 yaş, 8 ay ve 2 gün ile milli takımında ve Avrupa'da uluslararası arenada forma giyen en yaşlı file bekçisi oldu.

Uluslar Ligi'nin beşinci haftası yarın yapılacak 7 maçla sona erecek. B Ligi 2. Grup'ta yer alan Türkiye, İsveç'i Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de konuk edecek.

Alınan sonuçlar şöyle:
- A Ligi

1. Grup: Hollanda-Fransa: 2-0

- B Ligi

1. Grup: Slovakya-Ukrayna: 4-1

4. Grup: Galler-Danimarka: 1-2

- C Ligi

3. Grup: Kıbrıs Rum Kesimi-Bulgaristan: 1-1

Slovenya-Norveç: 1-1

- D Ligi

4. Grup: Cebelitarık-Ermenistan: 2-6

Liechtenstein-Makedonya: 0-2



#trt 1 canlı
#trt 1 canlı izle
#türkiye isveç canlı
#türkiye isveç canlı izle
#trt canlı yayın akışı
#trt 1 türkiye isveç canlı
#türkiye isveç canlı skor
#canlı skor
5 лет назад
default-profile-img