|

Ali Ece: Roco'nun maaşını söylersem üzülürsünüz

Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 yenildiği maçı değerlendiren futbol yorumcusu Ali Ece, siyah beyazlıların sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Şilili savunma oyuncusu Roco ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
21:53 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 22:19 - 12/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Enzo Roco, sezon başında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olmuştu. Medel'in bu transferde aracı olduğu belirtilmişti.
Enzo Roco, sezon başında bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olmuştu. Medel'in bu transferde aracı olduğu belirtilmişti.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Beşiktaş sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş'ın mağlubiyetinin ardından konuşan futbol yorumcusu Ali Ece çarpıcı ifadeler kullandı. Siyah beyazlıların transfer politikasını eleştiren Ece, Roco'nun maaşıyla ilgili çarpıcı sözler söyledi.

İşte Ali Ece'nin açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Talisca'yı ben çok izledim. Nerede izledin, oynatmıyordu ki Benfica. 18 yaşındayken Önder Özen izledi. Sen orada poz verdin yanında, niye getirmedin yenisini? Poz verirken herkes Talisca'yı getirdi. Roco'yu kim getirdi? İyi para alıyor Roco, söylersem üzülürsünüz. İyi para alıyor. O paraya ne stoperler alınır biliyor musunuz? Fransa Lig 2'den falan."


Enzo Roco'nun maliyetine dair bilgiler
  • Bonservisi elinde olan 25 yaşındaki 1.92’lik futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan siyah beyazlılar oyuncuya ilk 2 yıl 1.4 milyon Euro, 3. yıl ise 1.5 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. İmza parası olarak 1.6 milyon Euro alacağı belirtilen Roco’nun mukavelesinde bir önemli detay ise bir başka takıma transfer olması durumunda alacağı ücret. Buna göre 6 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif gelmesi durumunda alınacak bonservisin yüzde 20’si oyuncuya verilecek.
#​Beşiktaş
#Sivasspor
5 yıl önce
default-profile-img