|

Arsenalli Giroud'dan Vardy itirafı

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in Fransız futbolcusu Olivier Giroud, geçen sezon attıpı gollerle Leicester City'i şampiyonluğa taşıyan Jamie Vardy'nin Londra ekibine gelmek istediğini kendisine söylediğini açıkladı.

Yeni Şafak
10:51 - 6/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 08:04 - 6/06/2016 Pazartesi
Diğer
Olivier Giroud Premier Lig'de bu sezon 38 maçta 16 gol 6 asist üretti.
Olivier Giroud Premier Lig'de bu sezon 38 maçta 16 gol 6 asist üretti.

Fransa Milli Takımı forması da giyen Giroud, yaptığı açıklamada, Jamie Vardy ile konuştuğunu ve İngiliz oyuncunun takıma katılmasından dolayı mutluluk duyacağını ifade etti.



Goal.com'un aktardığına göre; İngiliz basınına açıklama yapan Giroud, “Vardy, Arsenal'a gelmek istiyor ve bu bizim için çok iyi bir haber. Vardy, harika bir oyuncu. Menajerimiz Wenger de takıma bir veya iki forvet katmak istiyor. Ben de bir gol kralı bekliyorum. Vardy de geçen sezon Leicester'da attığı kadar çok gol atacaktır'' dedi.






Arsenal'in her zaman büyük golcüleri transfer ettiğini ve kendisinin de rekabeti sevdiğini belirten Giroud, bir soru üzerine, teknik direktör Arsene Wenger'in Vardy geldikten sonra oyun sistemini 4-4-2'ye çevirebileceğini vurguladı.



Jamie Vardy geçen sezon İngiltere Premier Lig'de Leicester City forması altında 24 gol atmış ancak gol krallığını Tottenham'dan Harry Kane'e (25 gol) kaptırmıştı.





EURO 2016'ya İngiltere damgası









#Olivier Giroud
#Jamie Vardy
8 yıl önce