|

Bilic'ten Tottenham'a çelme

Slaven Bilic'in West Ham United'ı büyüklere çelme vurmaya devam ediyor. Premier Lig'de zirve şansı yakalayan Tottenham, Londra derbisinde Biliç'in çalıştırdığı West Ham'a 1-0 mağlup oldu.

Yeni Şafak
09:59 - 3/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:25 - 3/03/2016 Perşembe
Diğer

Premier Lig'de Leicester City'nin West Bromwich ile berabere kalmasıyla liderlik şansı yakalayan Tottenham, Emmanuel Emenike'nin de forma giydiği ve 73 dakika sahada kaldığı zorlu Londra derbisinde rakibine 1-0 mağlup oldu.



Karşılaşmanın henüz daha 7. dakikasında Michail Antonio'nun golüyle öne geçen West Ham, ilk yarıda rakibine oranla çok daha iştahlı bir futbol ortaya koydu. Bu bölümde Emmanuel Emenike, çok net bir gol fırsatını değerlendiremedi. Tottenham'ın cılız atakları da sonuç vermeyince devreye 1-0'lık üstünlükle giren taraf West Ham oldu.




İkinci yarıda da oyuna ağırlığını koyan ev sahibi, Tottenham'ın zaman zaman baskısını yese de direnmeyi başardı. 73 dakika sahada kalan Emmanuel Emenike de yerii Andy Carrolll'e bıraktı.



90 dakika sonunda iki kalede de bolca atak olmasına rağmen skor değişmedi.




West Ham, aldığı bu kritik galibiyet ile puanını 46'ya çıkardı ve maç fazlasıyla Manchester United'ın önünde 5. sıraya yerleşti. 54 puanda kalan Tottenham ise liderlik şansını tepti.







#tottenham
#West Ham United
#premier lig
8 yıl önce