|

Costa rakibini ısırdı

İngiltere FA Cup 6.Tur maçında Everton'a 2-0 mağlup olan Chelsea'de Diego Costa, maç sırasında tartıştığı rakip takım oyuncusu Gareth Barry'i ısırdı

Yeni Şafak
10:56 - 13/03/2016 Pazar
Güncelleme: 11:07 - 13/03/2016 Pazar
Diğer

İngiltere'de, Chelsea ile Everton arasında oynanan FA Cup çeyrek final maçında 'ısırık' vakası yaşandı.



Chelsea'nin forvet oyuncusu Diego Costa, 83. dakikada tartıştığı rakibi Gareth Barry'yi boynundan ısırdı. Bu hareketi nedeniyle ikinci sarı kartını gören Diego Costa, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 87. dakikada da bu kez Barry, ikinci sarıdan ihraç edildi.







Hiddink'ten Costa yorumu

Maçın ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Chelsea Teknik Direktörü Guus Hiddink, Costa'ya öfkesini kontrol etmesi için danışman yardımı alması gerektiğini söyleyip söyleyemeyeceğine dair soruya esprili bir yanıt verip, “Öfke kontrolü ile ilgili Jack Nicholson ve Adam Sandler'ın filmleri var. Daha önce izlemiştim. Belki Diego'ya birlikte yeniden izleriz” şeklinde konuştu.



Bu zamana kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını söyleyen Hiddink, “Olayı adil bir şekilde yorumlamaya çalışıyorum. Ne profesyonel hayatta ne de başka bir yerde şimdiye kadar böyle bir olaya rastlamadım. Neden böyle bir şey yaptığını sormaya fırsatım olmadı” ifadelerini kullandı.







#Chelsea
#Diego Costa
#Gareth Barry
8 yıl önce