|

Depay ve Schneiderlin Everton yolunda

Manchester United'da yeteri kadar süre alamayan ve takımdan ayrılmak istediği konuşulan yıldız oyuncular Memphis Depay ile Morgan Schneiderlin'in ocak ayında Everton'a transfer olacağı belirtildi.

Yeni Şafak
10:36 - 15/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:50 - 15/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
İki oyuncu Manchester United'a 2015'te transfer olmuştu.
İki oyuncu Manchester United'a 2015'te transfer olmuştu.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın adı Fenerbahçe ile anılan yıldız oyuncusu Memphis Depay ile Morgan Schneiderlin'in ocak ayında takımdan ayrılarak Everton'a gideceği öğrenildi.



İngiliz basınına göre, Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle forma şansı bulamayan ve mutsuz olduklarını belirten iki oyuncunun devre arasında Manchester'dan ayrılacağı kaydedildi.



Beklentileri karşılamadığı düşünülen iki oyuncu için Jose Mourinho da üstü kapalı bir açıklama yaptı ve Juan Mata'yı Chelsea menajeri olduğu dönem Manchester United'a gönderdiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:


"Teklifleri dinlemektense her zaman oyuncuların kendisini dinlemeyi tercih ederim. Hangi oyuncunun kapımı çaldığı önemli değildir. Eğer mutlu değilse ve ayrılmak istiyorsa rakibe bile gitse asla gidişini engellemem."










#Jose Mourinho
#Manchester United
#Memphis Depay
7 yıl önce