|

Fenerbahçe'den Niclas Eliasson hamlesi: Yapılan teklif ortaya çıktı

Kanat bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Bristol City’nin İsveçli oyuncusu Niclas Eliasson için teklif yaptı. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Niclas Eliasson için sarı-lacivertlilerin, önerdiği bonservis bedeli de ortaya çıktı. Fenerbahçe'de Garry Rodrigues ile yolların ayrılması ve yerine Eliasson'ın transfer edilmesi bekleniyor.

Haber Merkezi
10:14 - 30/09/2020 Çarşamba
Güncelleme: 10:23 - 30/09/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Transfermarkt verilerine göre Niclas Eliasson'ın güncel bonservis değeri 4 milyon euro.
Transfermarkt verilerine göre Niclas Eliasson'ın güncel bonservis değeri 4 milyon euro.

Kanatlara transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, İngiltere Championchip takımlarından Bristol City’de forma giyen İsveçli sol kanat oyuncusu Niclas Eliasson için temasa geçti. Sarı- lacivertli ekip, kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi olan 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Bristol City’ye 3 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

İki kulüp arasındaki görüşmeler devam eriyor. Eliasson ile Aston Villa’nın da ilgilendiği belirtildi. Yönetici Selahattin Baki ile Emre Belözoğlu’nun İngiliz kulübünün temsilcileriyle görüşerek transfere nokta koymaya çalıştığı belirtildi. Fenerbahçe, Eliasson transferini tamamlayarak kanat sorununu çözmeyi amaçlıyor. İsveçli sol kanat oyuncusu, bu sezon Bristol City’nin Championchip’te oynadığı 3 maçta da forma giymezken, ELF Cup’ta ise oynadığı 2 maçta 1 asist yaptı.

Perotti ile görüşmeler devam ediyor

Fenerbahçe, Roma’nın Arjantinli yıldızı Diego Perotti için de ısrarını sürdürüyor. İtalyan ekibi, futbolcusuna transfer görüşmesi için izin verirken, Perotti ile Fenerbahçe arasında alacağı yıllık ücret konusunda henüz anlaşma sağlanamadığı belirtildi.

  • Sarı-lacivertli ekibin Perotti’nin bonservisi için 2 milyon euroya anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe, oyuncuya yıllık ücreti düşük tutarak, bonuslarla 2.1 milyon euroyu bulan bir sözleşme teklif ederken, önceki sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tartışılan 32 yaşındaki futbolcunun sağlık raporlarını da istedi. Raporlarda soruna rastlanmamasının ardından sarı-lacivertliler, Perotti’ye 3 senelik sözleşme öneriyor.


#Niclas Eliasson
#Fenerbahçe
#transfer
#perotti
#roma
4 yıl önce