|

Floyd Mayweather'in çılgın planı

Boks dünyasının yıldız ismi Floyd Mayweather, Newcastle United'ı satın alabileceğini söyledi. Mayweather, Newcastle'ı alması halinde Cristiano Ronaldo'yu da takıma katmak istiyor.

Yeni Şafak
11:21 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:31 - 21/03/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Floyd Mayweather, dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak kabul ediliyor.
Floyd Mayweather, dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Boks dünyasının efsane ismi Floyd Mayweather, futbol dünyasına giriş yapmak için görüşmeler yapıyor. Mayweather'in bu kapsamdaki ilk hedefi Premier Lig'de oynayan Newcastle United'ı almak.

Ada basınında yer bulan haberde Mike Ashley'in Newcastle'ı satmak istediği ve kulübü satın alabilecek isimler arasında Whether Mayweather'ın da olduğu belirtildi.

Floyd Mayweather de konuyla ilgili şunları söyledi;
  • ''Newcastle şehrini seviyorum. Ama ben kalbimle değil, kafamla yatırım yapıyorum. Kalbinize yatırım yapmak, para kaybetmenin en hızlı yoludur. Futbol benim sporum olmayabilir ama birçok yerde bağlantılarım var. Mesela Cristiano Ronaldo uzun zamandır arkadaşım ve beni destekliyor. Belki onu kariyerini bitirmesi için Newcastle'a alabilirim''

#Ronaldo’nun #LaLiga’daki gol istatistikleri 📈 Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi (Mar 20, 2018 at 8:40öö PDT)

#Newcastle United
#Floyd Mayweather
#Cristiano Ronaldo
6 yıl önce