|

Hakan Çalhanoğlu için şok iddia

FIFA'nın Hakan Çalhanoğlu’na 4 ay men cezası verdiği ancak CAS'ın, milli futbolcu ve Bayer Leverkusen’in avukatlarının talebiyle cezanın uygulanmasını durdurduğu öne sürüldü.

Yeni Şafak
17:14 - 23/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:55 - 23/03/2016 Çarşamba
AA

FIFA'nın, Alman ekibi Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu 4 ay oynamama cezasına çarptırdığı ancak bu cezanın uygulanmasının, oyuncunun ve kulübün avukatlarının talebiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından durdurulduğu iddia edildi.






Sportbild dergisinde yer alan haberde, 17 yaşında bir sözleşmeye imza attığı gerekçesiyle FIFA'nın mart ayı ortasında Çalhanoğlu'na 4 ay futboldan men cezası verdiği ve milli futbolcunun ceza alıp almayacağının CAS'ta görüşüldüğü öne sürüldü.





Bu cezanın uygulanmasının Hakan Çalhanoğlu ve Bayer Leverkusen'in avukatlarının talebiyle CAS tarafından durdurulduğu ifade edilen haberde, son kararın mayıs ayında verilmesinin beklendiği kaydedildi.





Trabzonspor'un milli oyuncuyla 2011 yılında bir sözleşme imzaladığına işaret edilen haberde,sözleşmeyi veli olarak oyuncunun babası Hüseyin Çalhanoğlu'nun imzaladığı ve 100 bin euro aldığı aktarıldı.







#CAS
#Futbol
#Hakan Çalhanoğlu
#Trabzonspor
8 yıl önce