'Herkesin kafasında dördüncü yıldız var'

.
00:0016/07/2014, Çarşamba
G: 15/07/2014, Salı
Yeni Şafak
'Herkesin kafasında dördüncü yıldız var'
'Herkesin kafasında dördüncü yıldız var'

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, teknik direktör Cesare Prandelli'nin kendini kanıtlamış biri olduğunu ve başarıyı hep beraber yakalayacaklarını belirterek, 'İkincilik bizim için başarı değil. Tüm arkadaşlarımın kafasında 4. yıldız var' dedi.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan yeni sezon öncesi teknik direktör Cesare Prandelli'den, yeni transfer Olcan Adın'a kadar önemli açıklamalarda bulundu. Takımın çok hazır ve istekli olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, 'İsteklerimizi sahaya yansıtırsak başarılı olacağız inşallah' dedi. Teknik direktör Prandelli'ye 'hayırlı olsun' dileklerini ileten Selçuk, 'İnşallah 4. yıldızı hocamız ile birlikte takacağız. Dünya çapında kendini kanıtlamış bir hoca. Bundan önce İtalyan bir hoca ile tanışmamız bizim için avantaj oldu Prandelli'yi tanımaya. Çok iyi bir insana benziyor. Herkesle birebir ilgileniyor, şakalar yapıyor babacan tavırları da var. Bir futbolcu için sadece taktik disiplin önemli değil oyuncuya yaklaşım da çok önemlidir. Onu çok iyi yapıyor' dedi. Kendisi hakkında yapılan eleştirilere fazla takılmadığını belirten milli oyuncu, Ben sahada hocamın istediğini yapıyorum' diye konuştu.

TAKIM OLARAK ZORU BAŞARACAĞIZ

Takım olarak ikinciliğin başarı olmadığının altını çizen Selçuk, 'Biz büyük bir takımız. Bunun farkındayız. İçimizdeki o ruhu kaybetmememiz gerekiyor. Galatasaray'ın bu ruhunu kaybetmememiz gerekiyor. Geçen sene bu ruhu kaybettik diyemem ama yeterince ortaya çıkaramadık. Çok iyi bir arkadaşlık var takımın içinde. Herkesin kafasında 4. yıldız var. Ben bu kadar karakterli oyuncuların bunu başaracağına inanıyorum. Bundan önce çok zor bir ortamda 2 şampiyonluğu kazandıysak bu sefer de 4. yıldızı takacağımıza inanıyorum' diye konuştu. Sakatlıktan dönen Bruma ve Hamit Altıntop'in çok önemli isimler olduğunu söyleyen Selçuk İnan, 'Onlara yeni transferler diye bakabiliriz' derken, Olcan Adın transferiyle ilgili ise 'Yöneticilerimiz çok iyi iş başardı' şeklinde memnuniyetini dile getirdi.

Lokomotiv Moskova Sneijder'i veto etti

Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile ilgilenmediği açıklandı. Kulüp Sportif Direktörü Kirill Kotov, Sneijder'in çok büyük yetenek olduğunu vurgulayarak, 'Şu anda kendisi ile ilgilenmiyoruz' sözlerini kullandı. Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Hollandalı yıldızın ismi Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Monaco ve Manchester United ile anılıyor.

'Almeida, bu hafta G.Saray'a imza atar'

Beşiktaş ile sözleşmesi biten Hugo Almeida'ın adı Galatasaray ile anılmaya devam ediyor. Dün Türkiye'ye gelen Portekizli golcüyle ilgili açıklama menajeri Ümit Akbulut'tan geldi. Akbulut, 'Başkan Ünal Aysal'la çok pozitif bir görüşme yaptık. Bu hafta imzalar atılır diye düşünüyorum. Galatasaray'a imza atma olasılığı yüksek. Bu hafta içinde yüzde 99 bir neticeye varırız' şeklinde konuşarak transferin olma ihtimalinin yüksek olduğunu mesajını verdi.

Yekta korkuttu

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan G.Saray, hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Dün akşam basına ve taraftarlara açık idmanda Burak Yılmaz ile yeni transfer Olcan Adın ve Bruma, taktik çalışması sırasında attıkları güzel gollerle dikkati çekti. Dar alanda yapılan çift kale maç sırasında sakatlık geçiren Yekta Kurtuluş, teknik heyet ve takım arkadaşlarını korkuttu. Ancak sakatlığının ciddi olmadığını bildirildi.

Burak Yılmaz'a doğum günü

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz'ın 29. yaş günü kampta kutlandı. Sarı-kırmızılıların kamp yaptığı otelde akşam yemeğinde bir araya gelen teknik heyet ve oyuncular Burak'ı tek tek kutladı.


Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.