|

Ibrahimovic'e yeşil ışık

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, Zlatan Ibrahimovic'in gelecek sezon takımda kalabileceğini söyledi.

Yeni Şafak
11:09 - 15/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:12 - 15/07/2017 Cumartesi
AA
Manchester United'da ilk sezonunda Ibrahimovic, çıktığı 46 karşılaşmada 28 kez ağları sarsarak takımın en golcü oyuncusu olmuştu.
Manchester United'da ilk sezonunda Ibrahimovic, çıktığı 46 karşılaşmada 28 kez ağları sarsarak takımın en golcü oyuncusu olmuştu.

Sezon hazırlıklarını ABD'de sürdüren Manchester United'da basına açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Ibrahimovic'in istemesi halinde takıma yeniden dönebileceğini belirtti.

İsveçli golcünün sakatlık sürecinin aralık ayına kadar devam edeceğini hatırlatan Mourinho, şu ifadeleri kullandı:

  • Takımda kalmaya karar verirse ve aralık ayını beklerse geri dönebilir. Ibrahimovic'e kapımız açık. Sözleşme konusunda karar verilmesi için tüm taraflara zaman verildi. Futbola üst düzey şekilde devam etmesini istiyoruz ve o da bunu istiyor.

Geçen sezon nisan ayında oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında sakatlanan Zlatan Ibrahimovic'in tedavisinin kulüp doktorları tarafından devam ettiğini söyleyen Jose Mourinho, yıldız oyuncunun takımda kalmayı kabul etmesi halinde aralık ayından önce sözleşme yenilemeyeceklerini de kaydetti.

#Jose Mourinho
#Manchester United
#Zlatan Ibrahimovic
7 yıl önce
default-profile-img