|

Klopp, Lucas'ın şutuyla dalga geçti

İngiltere Premier Lig'de Liverpool, Everton'ı 4-0 mağlup etti. Karşılaşma, ev sahibi ekibin farklı üstünlüğü ile sonuçlanırken mücadeleye teknik direktör Jürgen Kloop'un kendi oyuncusuyla dalga geçtiği görüntüler damga vurdu.

Yeni Şafak
10:19 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:39 - 21/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak

İngiltere Premier Ligi'nde 33.hafta maçında Liverpool-Everton mücadelesi oynandı. Karşılaşmaev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken Klopp'un mücadele sonunda kameralara yansıyan görüntüleri maçın önüne geçti.



Mücadele 4-0 Liverpool üstünlüğü ile sürerken Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas'ın çektiği kötü şut, teknik direktör Klopp'u güldürdü. Yedek kulübesinde kendisine hakim olamayan Alman teknik adam yardımcıları ve diğer futbolcularla birlikte Lucas'la dalga geçti. Pozisyon sonrasında vurduğu şuttan memnun olmayan Lucas, arkadaşlarının ve hocasının tepkisini görünce gülümseyerek görev bölgesine geri döndü.



İşte Ada'da günün görüntüsü olarak adlandırılan o anlar;





Klopp ve Lucas maçın bitiş düdüğüyle birlikte pozisyonun değerlendirmesini yaptı. Ortaya ilginç görüntüler çıkarken başarılı teknik adam oyuncusuyla eğlenceli bir sohbete tutuştu.






Liverpool-Everton maçının özetini izlemek için;








#Liverpool
#Everton
#Klopp
#Lucas
8 yıl önce