|

Memphis Depay İngiltere'de kalacak

Fenerbahçe'nin uzun süredir kiralamak için transfer çalışması yürüttüğü Memphis Depay'dan sarı lacivertlilere kötü haber geldi. İngiliz basını Hollandalı futbolcunun İngiltere'de kalmak için Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri reddettiğini açıkladı.

Yeni Şafak
13:16 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 13:26 - 1/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Memphis Depay, Jose Mourinho'nun gelmesiyle birlikte forma şansı bulamamaya başlamıştı.
Manchester United'ın Hollandalı yıldızı Memphis Depay, Jose Mourinho'nun gelmesiyle birlikte forma şansı bulamamaya başlamıştı.

Manchester United'dan devre arası transfer döneminde ayrılması beklenen Memphis Depay'dan Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Sarı lacivertlilerin kiralama teklifi sunduğu futbolcunun İngiltere'de kalmaya karar verdiği belirtildi.



İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Everton'ın da talip olduğu futbolcu için Avrupa kulüplerinden bir çok teklif geldiği aktarılırken Hollandalı yıldızın İngiltere'de kalmak için bu teklifleri reddettiği ifade edildi .



Memphis Depay'ın Everton'ın teklifini değerlendirdiği belirtilirken yıldız futbolcunun Jose Mourinho ile yapacağı görüşme sonrasında takımda kalıp kalmayacağının netleşeceği aktarıldı.



Memphis Depay

bu sezon Manchester United formasıyla sadece 8 resmi maça çıkabilmişti. 22 yaşındaki futbolcu bu mücadelelerde gol yada asist üretemedi.







#Memphis Depay
#Manchester United
#Fenerbahçe
7 yıl önce