|

Mertcan Çam'dan iki yıllık imza

Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü, geçen sezon Bandırmaspor’da forma giyen genç orta saha oyuncusu Mertcan Çam ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mertcan Çam'ın daha önce Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı ancak sonradan iptal edildiği öne sürülmüştü.

Yeni Şafak
15:51 - 14/08/2018 Salı
Güncelleme: 15:56 - 14/08/2018 Salı
IHA
Mertcan Çam, yeni takımıyla iki yıllık sözleşme imzaladı.
Mertcan Çam, yeni takımıyla iki yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren kırmızı lacivertli kulüp daha önce prensip anlaşmasına vardığı Trabzonspor alt yapısında yetişen Mertcan Çam’ı kadrosuna kattı.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sami Karaman “Mertcan Trabzonspor’umuzun yetiştiği genç yeteneklerden bir tanesi. Şanlıurfa ve Bandırma’da gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazanan değerli bir kardeşimiz. Kendisinin bizim kulübümüze de çok katkı yapacağını biliyorum. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Mertcan Çam’ın kariyeri
  • 2008 yılında futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan genç oyuncu aralıksız olarak 9 yıl boyunca bordo mavili formayı giydi. 2014 yılında Trabzonspor’da profesyonel olan Mertcan sonrasında Şanlıurfaspor’a kiralık olarak verildi. 2 buçuk sezon Güneydoğu temsilcisinde forma giyen yetenekli futbolcu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Bandırmaspor’a transfer oldu. Mertcan’ın TFF 1. Ligde 38, TFF 2. Ligde 31, Türkiye Kupası müsabakalarında da 11 maçı bulunuyor.
#Mertcan Çam
#Hekimoğlu Trabzon
6 yıl önce