|

Berdan Mardini'yi dolandırmaya çalıştığı iddia edilen kişi futbolcu çıktı

Şarkıcı Berdan Mardini’yi dolandırmak isterken yakayı ele verdiği öne sürülen kişinin futbolcu olduğu bildirildi. Söz konusu isimle ilgili Karbel Karaköprü Belediyespor'dan açıklama geldi.

15:20 - 5/01/2021 Salı
Güncelleme: 15:45 - 5/01/2021 Salı
IHA
Sanatçı Berdan Mardini
Sanatçı Berdan Mardini

Şanlıurfa’nın 3. Lig D Grubunda mücadele eden takımlarından Karbel Karaköprü Belediyespor Kulübü, ismi dolandırıcılık olayına karışan futbolcu Tolgahan Nurhak ile ilgili açıklamada bulundu.

Çok sayıda ünlü ismi dolandırdığı iddia edilen ve sanatçı Berdan Mardini’yi de dolandırmak isterken yakayı ele veren Tolgahan Nurhak ile ilgili yazılı bir açıklama yapan kulüp, "Bugün çeşitli medya kuruluşlarında yer alan bir habere göre kulübümüzde oynayan bir futbolcunun bir dolandırıcılık olayına karıştığı iddia edilmiştir. İsmi geçen şahsın 2020-2021 sezonunda kulübümüzle hiçbir bağı olmayıp, şahıs mevcut kadromuzda da yer almamaktadır. Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirme adına bu açıklamanın yapılması gereği görülmüştür. Kamuoyuna duyurur, saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

  • Tolgahan Nurhak'ın 2019 yılında 6 ay süreyle lisanslı olarak takımda yer aldığı ancak hiçbir maçta forma giymediği öğrenildi.

#Berdan Mardini
#Tolgahan Nurhak
3 yıl önce