|

Muhammed Salah'ı 2012 yılında 'izleyin' demişti

Liverpool formasıyla Premier Lig'de yılın futbolcusu seçilen Muhammed Salah, Şampiyonlar Ligi'nde de adından söz ettirmeye devam ediyor. Roma ile oynanan Devler Ligi yarı final rövanş maçının yıldızı olan oyuncuyla ilgili 2012 yılında yapılan bir paylaşım dikkati çekti.

Yeni Şafak
12:52 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:39 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Muhammed Salah ile ilgili 2012 yılında atılan tweet sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Muhammed Salah ile ilgili 2012 yılında atılan tweet sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sezon başında Roma'dan Liverpool'a transfer olan Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, gösterdiği performansla Premier Lig'de yılın futbolcusu olurken Şampiyonlar Ligi'nde de adından söz ettiriyor.

Roma ile oynanan maçta eski takımına 2 gol atan 2 de asist yapan yıldız isimle ilgili olarak 2012 yılında atılmış olan bir tweet gündem oldu. Bunun sebebi bir menajerlik şirketinde çalışan Erman Akyüz'ün o dönem Basel'e yeni imza atmış olan Salah için kesinlikle izlenmeli önerisinde bulunmuş olması.


O dönem Mısır'la olimpiyatlarda forma giyen oyuncu Arab Contractors takımından 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Basel'in yolunu tutmuştu. Salah burada gösterdiği performansla bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş ancak 2014 yılında 16.5 milyon euro karşılığında Chelsea'ye imza atmıştı.

  • Chelsea'de vasat bir sezon geçiren ve sonrasında Roma'nın yolunu tutan Mısırlı futbolcu yıldızını burada bir kez daha parlatarak 42 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.


#Muhammed Salah
#Liverpool
6 yıl önce