|

Payet'ten Beşiktaş itirafı

Slaven Bilic'in teknik direktörlüğünü yaptığı West Ham United'ın bu sezonki başarısında başroldeki isimlerden biri olan Dimitri Payet, geçmiş dönemde Beşiktaş'a transfer olmanın eşiğinden döndüğünü açıkladı.

Yeni Şafak
11:30 - 18/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:37 - 18/04/2016 Pazartesi
Diğer
Dimitri Payet'ten Beşiktaş itirafı geldi.
Dimitri Payet'ten Beşiktaş itirafı geldi.

West Ham'da bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Dimitri Payet'den Beşiktaş itirafı geldi.



Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Payet, “West Ham United'a gelmemdeki en önemli sebep Slaven Bilic ile aramda geçen konuşmaydı. Bugüne kadarki her transferimde her zaman ilk olarak kulübün teknik direktörüyle konuşurum ve benden ne istediğini, bana ne katabileceğini öğrenirim. West Ham benim için en iyi seçenekti. Fransa'da yapabileceğim her şeyi yaptığımı düşünüyordum ve yeni bir macera arıyordum. Slaven Bilic beni Beşiktaş'ın başındayken de transfer etmek istiyordu. Onunla West Ham'ın başındayken buluştuk. West Ham United'ın tercih edilebilecek en iyi takım olmadığını biliyorum ancak gelişimimi tamamlamam için en iyi kulüp olduğundan emindim." ifadelerini kullandı.



Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 13 milyon euro bonservis bedeliyle Marsilya'dan West Ham United'a transfer olan Dimitri Payet, takımıyla bu sezon çıktığı 34 maçta 12 gol 11 asistlik performans sergiledi.





#Dimitri Payet
#West Ham
#Futbol
#Transfer
8 yıl önce