|

Real Madrid'den Mbappe açıklaması

Real Madrid'in 19 yaşındaki yıldız Kylian Mbappe'nin transferi için PSG ile 272 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi. Eflatun-beyazlı kulüp söz konusu iddiayı resmi siteden yalanladı.

Yeni Şafak ve
13:29 - 4/07/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:13 - 4/07/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Mbappe Dünya Kupası'nda 3 gol   atarak takımına büyük katkı sağladı.
Mbappe Dünya Kupası'nda 3 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.

Fransa Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda müthiş bir performans ortaya koyan Mbappe ile ilgili ses getiren bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Önceden verdiği transfer haberleriyle büyük ün sahibi olan Fransız gazeteci Baptiste Ripart, Real Madrid'in genç oyuncuyu kadrosuna katmak için kulübü PSG ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. Real Madrid'in Fransız ekibine 272 milyon euro ödemeyi kabul ettiğini belirten Ripart, eflatun-beyazlıların bu rakamı 4 taksitle ödeyeceğini ifade etti.

Real Madrid'den yalanlama

Büyük yankı uyandıran bu iddianın ardından Real Madrid'den bir açıklama yayınlandı. Kulübün resmi sitesinden söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı duyuruldu.


  • PSG, geçen yaz Mbappe'yi 180 milyon euro bonservis bedeliyle Monaco'dan transfer etmişti. Fransız ekibiyle 44 maça çıkan genç yıldız, bu maçlarda 21 gol atarken 16 da asist kaydetti.






#Kylian Mbappe
6 yıl önce