|

Salah'tan Ramos'a tek kelimelik cevap

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, Sergio Ramos'un Şampiyonlar Ligi finalinde kendisini sakatladığı pozisyonla ilgili açıklamasını "komik" olarak yorumladı.

Yeni Şafak ve
13:32 - 9/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 14:31 - 9/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Ramos'un Salah'ı sakatladığı pozisyon.
Ramos'un Salah'ı sakatladığı pozisyon.

Dünya Kupası'nda Mısır Milli Takımı'nın en önemli silahı olacak olan Salah, Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığı sakatlık hakkında açıklamalarda bulundu.

Marca'ya konuşan 25 yaşındaki futbolcu omzundan yaşadığı sakatlığa neden olan Ramos'un geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalara da cevap verdi.

"Kariyerimin en kötü anıydı"

Yere düştüğünde büyük acı çektiğini belirten Salah "Şampiyonlar Ligi finalinde oyundan çıkmak zorunda kalmak kariyerimin en kötü anıydı. Dünya Kupası'nda oynayamama ihtimali beni adeta yıktı" dedi.

Ramos'a cevap

Başarılı futbolcu, Ramos'un pozisyonla ilgili "Salah beni çekti ve ben diğer tarafa düştüm. Aslında o diğer omzundan sakatlanmıştı" sözlerini ise "komik" olarak değerlendirdi.

"Uruguay maçında oynamak istiyorum"

Şu anda sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Salah, Mısır'ın 2018 Dünya Kupası'ndaki ilk maçı Uruguay'a karşı forma giymek istediğini ancak durumunun mücadele günü netlik kazanacağını söyledi.


#Mohamed Salah
#Sergio Ramos
6 yıl önce