|

Samir Nasri sağlık kontrolünde

Doping cezası nedeniyle ocak ayında futbola dönecek olan Fransız futbolcu Samir Nasri, Premier Lig ekibi West Ham United için sağlık kontrolünden geçiyor.

Yeni Şafak
15:00 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:16 - 12/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Nasri 26 Kasım 2017'den beri resmi maça çıkmadı.
Nasri 26 Kasım 2017'den beri resmi maça çıkmadı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, adı daha önce Everton'la da anılan Fransız futbolcu Samir Nasri'yi sağlık kontrolünden geçiriyor.

Evening Standard'ın haberine göre daha önce Manchester City ve Arsenal'de de forma giyen tecrübeli futbolcu, sağlık kontrolünden başarıyla geçerse, sezon sonuna kadar haftalık 80 bin sterline West Ham'la sözleşme imzalayacak.

  • Ülkemizde bir dönem Antalyaspor forması da giyen ve 1 Ocak 2019'da futbola dönecek olan 31 yaşındaki Nasri, doping cezası almasından bu yana bir uzmanla fizik kondisyon çalışıyordu.
Vitamin enjekte ettirmişti

Nasri'nin doping cezası almasının nedeni Fransız yıldızın Los Angeles'ta bir klinikte damardan vitamin enjekte ettirmesi. Durum klinik çalışanı kadının şirketin reklamını yapmak için Nasri'yle olan fotoğrafını paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı. WADA ise bu görüntü üzerine Fransız oyuncuya doping soruşturması başlatmıştı.


#Samir Nasri
#West Ham United
5 yıl önce