|

Schweinsteiger​ Chicago'ya gidiyor

Manchester United'da Jose Mourinho tarafından tercih edilmeyen Alman yıldız Bastian Schweinsteiger​'in ocak ayında MLS ekiplerinden Chicaho Fire'a transfer olacağı belirtildi.

Yeni Şafak
17:01 - 14/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:20 - 14/11/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
32 yaşındaki Alman oyuncunun Manchester United'la sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.
32 yaşındaki Alman oyuncunun Manchester United'la sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'la 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan ancak Teknik Direktör Jose Mourinho tarafından oynatılmayan Bastian Schweinsteiger'in devre arasında MLS ekiplerinden Chicago'ya transfer olacağı öne sürüldü.



Telegraph'ta yer alan habere göre; Chicago'nun patronu Don Garder Schweinsteiger hakkında, "Onu kollarımızı açarak karşılarız. Genç oyuncularımız için bir model olur. Yakından takip ettiğimiz bir futbolcu ve Amerika'da çok tanınıyor" şeklinde açıklamalar yaptı.



Schweinsteiger ise sosyal medya üzerinden Avrupa'da forma giyeceği son kulübün Manchester United olduğunu söyleyerek futbol hayatına başka bir kıtada devam edeceğinin sinyallerini vermişti.



Ayrıca gazetenin haberinde, Schweinsteiger ile Chicago menajeri Veljko Paunovic'in bir akşam yemeğinde buluşarak transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddia edildi.










#Manchester United
#Bastian Schweinsteiger
7 yıl önce