|

Serkan Balcı'nın yeni takımı Ankaragücü oldu

Mersin İdman Yurdu'ndan ayrıldıktan sonra bir süre serbest oyuncu statüsünde kalan Serkan Balcı'nın yeni takımı belli oldu. 32 yaşındaki sağ bek, başkent temsilcisi Ankaragücü ile sözleşme imzaladı.

Yeni Şafak
14:02 - 8/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:35 - 8/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin efsane kadrolarından bir olarak gösterilen 2004-2005 sezonunda sarı lacivertlilere transfer olan Serkan Balcı, 2007 yılında Trabzonspor'a transfer olmuştu.
Fenerbahçe'nin efsane kadrolarından bir olarak gösterilen 2004-2005 sezonunda sarı lacivertlilere transfer olan Serkan Balcı, 2007 yılında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Serkan Balcı, 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ankaragücü'ne transfer oldu.



Geçtiğimiz sezon Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bittikten sonra boşta kalan Serkan Balcı gelecek sezon 2.Lig'de mücadele edecek.



Ankaragücü Kulübü resmi sitesinden transfer ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

  • Teknik direktörlümüz İsmet Taşdemir'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden kulübümüz, bu gün Mersin İdman Yurdu'nun başarılı futbolcusu Serkan Balcı ile ön sözleşme imzaladı.

İmza sonrası kısa bir açıklama yapan BaşkanMehmet Yiğiner, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Serkan kardeşimizi de kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Serkan, Türk Futbolu'na başarıyla hizmet eden istikrarlı bir sporcu. Ankaragücü'müze de faydalı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.



Ankaragücü'nü yakından tanıdığını belirten Serkan Balcı ise "Nasıl bir camiaya geldiğimin ve beklentilerin farkındayım. Yeni sezonda Ankaragücü forması giyecek olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için çok çalışarak Ankaragücü'nü hak ettiği yere elbirliği ile getireceğiz" diye konuştu.












#Serkan Balcı
#Ankaragücü
#Mersin İdman Yurdu
8 yıl önce