|

Tanju Çolak'tan büyük gaf

Spor yazarı Tanju Çolak, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını değerlendirdiği yazısında forma giymeyen Kweuke için 'Çok etkisizdi' dedi.

Yeni Şafak
10:58 - 21/04/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:03 - 21/04/2016 Perşembe
AA
Tanju Çolak - Eski futbolcu ve spor yazarı
Tanju Çolak - Eski futbolcu ve spor yazarı

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak, bugünkü köşe yazısında Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın deplasmanda 3-1 kazandığı mücadeleyi değerlendirdi.



Çolak'ın, Rizespor'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Kweuke için 'etkisizdi' yorumunu yapması sosyal medyada yılın gafı olarak yorumlandı.



Star yazarı Tanju Çolak'ın o yazsının bir kısmı şu şekilde;



  • Sarı-kırmızılı takımın bu sezon Avrupa'ya çıkışın tek yolu olarak kalan kupaya ulaşmaktan başka seçeneği yok. Galatasaray kazanmak için elinden gelenden fazlasını yapmak zorundaydı. Her iki takım da defans arkasına ve arasına atılan toplarda büyük sıkıntı yaşadı. Bu da iki ekibin takım savunmasında ciddi sorunlar sıkıntıların olduğu bir sezon geçiriyor demektir. Hala Semih'in sağ bekte, Sabri'nin sağ önde oynatılmasını anlayamadım. Sabri oynadığı ön bölgede çok etkisizdi. Emre'nin golünden sonra, 500. maçına çıkan ve Rize ile oynanan karşılaşmalarda golleri olan Sneijder'in sakatlanıp oyundan çıkması Galatasaray'ın zaten sınırlı olan hücum gücünü iyice azalttı. Rize topun hakimi gibi görünse de etkili gol silahı Kweuke çok etkisizdi.

Çolak'ın bu gafı sosyal medyada ti'ye alındı. İşte o yorumlardan bazıları;




















































#Tanju Çolak
#Gaf
#Galatasaray
8 yıl önce