|

Tek şartla Bilic

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, bu sezon başarılı sonuçlara imza atan teknik direktörü Slaven Bilic'in kontratını bir şartla uzatmak istiyor.

Yeni Şafak
13:52 - 25/03/2016 Cuma
Güncelleme: 11:58 - 25/03/2016 Cuma
AA

İngiliz basınına konuşan West Ham United Kulübü Eşbaşkanı Davis Sullivan, bu sezon ligde ilk 4'e girerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı hedefleyen, İngiltere Federasyon Kupası'nda yoluna çeyrek finalde devam eden takımının başarısında, Slaven Bilic'in önemli payı olduğunu söyledi.



Hırvat teknik adamın sözleşmesini bir şartla uzatmak istediğini kaydeden Sullivan, "Slaven'e ocak ayında yeni sözleşme teklif edeceğim. Öncelikle, bu sezonki harika başarısını tekrarlayıp tekrarlayamayacağını görmeliyim. Öyle olacağından emin olsam da gelecek yıl ocak ayında veya sezon sonunda yeni sözleşme teklifi sunacağım." ifadelerini kullandı.



Bilic'in para yerine projelere ilgi duyan bir teknik adam olduğunu vurgulayan Sullivan, "Birçok teklif almasına rağmen, Hırvatistan Milli Takımı'nda haftalığı 2 bin sterlinden 5 yıl boyunca çalıştı. O parayı seven birisi değil. Yüksek maaş yerine takımına en iyi oyuncuların transfer edilmesini istiyor." değerlendirmesinde bulundu.



Tarihinin en iyi sezonlarından birini yaşayan West Ham United'da bir dönem Beşiktaş'ın da teknik direktörlüğünü yapan Bilic'in kontrat süresi, 2018 yılına kadar devam ediyor.







#West Ham United
#slaven bilic
8 yıl önce