|

Tosun dişlerini gösterdi

İngiltere basını, Premier Lig'in 31. haftasında Everton'ın deplasmanda Stoke City'yi 2-1 yendiği maçta takımının iki golünü atarak galibiyetin mimarı olan Cenk Tosun'dan övgüyle bahsetti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:24 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Başakşehir-Beşiktaş maçını izleyen Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi.
Başakşehir-Beşiktaş maçını izleyen Cenk Tosun, siyah-beyazlı takımın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini söyledi.

Daily Mail gazetesi, milli futbolcunun attığı iki golle Everton'ın 13 Aralık'tan sonra ilk kez galip geldiğini belirttiği haberinde "Tosun dişlerini gösterdi" ifadesini kullandı. ESPN, haberine "Everton'ı Cenk Tosun taşıdı" başlığını attı. The Telegraph gazetesi ise, "Cenk Tosun, Everton'ın sıkıntısını sonlandırdı" başlığıyla verdiği haberde, 26 yaşındaki futbolcunun son haftalardaki performansıyla Premier Lig'e alıştığını kaydetti.

İYİ Kİ PALACE'A GİTMEMİŞİM

Takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen Cenk Tosun, "Beni Crystal Palace da istedi ama iyi ki gitmemişim. Şimdi çok daha büyük bir kulüpteyim" dedi. Türkiye ve İngiltere'deki idmanları kıyaslayan milli oyuncu, "Türkiye'de kişinin inisiyatifine kalmış ama burada fitness çalışması zorunlu. Türkiye'de maç da dahil 7 gün idman yapıyorduk. Burada ise haftada 2 gün izin ama diğer günlerde çok efor sarfedilen sıkı idmanlar yapılıyor. Premier Ligde oynarken zevk alıyorsun. İlk başta fizik olarak zorlandım ama sonra iyi çalıştım ve daha iyi hissediyorum kendimi" diye konuştu.



#Cenk Tosun
#Crystal Palace
#Everton
6 yıl önce